Chicken Lollipops

Κοτόπουλο Γλειφιτζούκια



Αυτή η συνταγή Lollipops κοτόπουλου είναι ιδανική για κάθε περίσταση! Θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα!

Ingredients

6 μπαστούνια κοτόπουλου

2 κουταλιές της σούπας πουλερικό τρίψτε

2 κουταλιές της σούπας μπαχαρικό chipotle

Sweet Cherry & Bourbon BBQ Sauce

Preparation

Αφαιρέστε τη σάρκα μεταξύ του άκρου του οστού μέχρι τον μηρό. Αφήνοντας εκτεθειμένο το ξυλάκι «γλειφιτζούρι».

Σπρώξτε το κρέας και το δέρμα προς τα κάτω ώστε το γλειφιτζούρι να σηκωθεί μόνο του, συνεχίστε να καλύπτετε τις άκρες του βρασμού του κοτόπουλου με αλουμινόχαρτο.

Ξεσκονίστε τα γλειφιτζούρια με το τρίψιμο πουλερικών μου, με λίγο επιπλέον μπαχαρικό chipotle.

Βάλτε τα γλειφιτζούρια σας σε ένα δίσκο και βάλτε τα στο Bradley με τις μπρικέτες μεσκίτ και καπνίστε στους 370°F (185°Γ) μέχρι να σφίξει το δέρμα και η εσωτερική θερμοκρασία είναι περίπου 165°F (74°ΝΤΟ).

Τα γλασάρουμε με μια σάλτσα μπάρμπεκιου με βάση το κεράσι και το μπέρμπον που έχει ζεσταθεί στο τηγάνι.

Τοποθετήστε τα ξανά μέσα να σφίξουν για 10 λεπτά και τώρα απολαύστε!

Συνταγή από: παιχνίδι και φλόγες