Καπνιστό Κοτόπουλο Jalapeño poppers
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτά τα σπιτικά τραγανό καπνιστό κοτόπουλο jalapeno poppers. Διαθέτοντας μια γέμιση από τυρί κρέμας, καπνιστό κοτόπουλο και τυρί, όλα τυλιγμένα σε μπέικον για καλύτερη γεύση. Κανένας τρόπος δεν μπορείτε να πάτε στραβά.
Ingredients
10 πιπεριές Jalapeño
⅔ Φλιτζάνι τυρί κρέμα
⅔ Φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
¼ φλιτζάνι σάλσα
½ φλιτζάνι μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μικρά κομμάτια
10 φέτες μπέικον, κομμένες στη μέση
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Hickory, Maple ή Pecan
Preparation
Φτιάξτε τη γέμιση τυριού ανακατεύοντας το τυρί κρέμα, το τυρί τσένταρ και τη σάλσα.
Κόβουμε τις πιπεριές jalapeño στη μέση κατά μήκος και καθαρίζουμε το εσωτερικό, αφαιρώντας τη μεμβράνη και τους σπόρους.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα τυριών και από πάνω ρίχνουμε κομμένο κοτόπουλο. Τυλίξτε μισή φέτα μπέικον γύρω από την πιπεριά jalapeño. Τοποθετήστε τα σε μια σχάρα Bradley Smoker.
Ρυθμίστε το καπνιστή στους 250°F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (πεκάν, σφενδάμι ή χίκυρο δουλεύουν τέλεια).
Καπνίζετε τα poppers για 2-3 ώρες ή μέχρι να γίνει το μπέικον και να αρχίσει να τραγανίζει.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα