How To Make Traditional Smoked Thanksgiving Turkey

Πώς να κάνετε παραδοσιακό καπνιστό Τουρκία των Ευχαριστιών



Μια νόστιμη καπνιστή γαλοπούλα για την ημέρα των ευχαριστιών! Μόνο μερικά απλά καρυκεύματα και την αριστεία του καπνιστή Bradley.

Ingredients

20 λίρες γαλοπούλα

6 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο

Φύλλα φρέσκου θυμαριού

Φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας τριμμένο μαύρο πιπέρι

½ κουταλιά της σούπας αλάτι kosher

½ βούτυρο λίβρα

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 300°F (148°C) για 15 λεπτά.

Σε ένα μικρό μπολ, προσθέστε το βούτυρο, το σκόρδο, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι kosher.

Ξεχωρίστε το δέρμα από το στήθος στη γαλοπούλα και γεμίστε το μείγμα βουτύρου-βοτάνου μέσα σε αυτή την «τσέπη». Καλύπτουμε όλο το στήθος με το μείγμα και αλατοπιπερώνουμε όλη τη γαλοπούλα.

Καπνίζετε τη γαλοπούλα για 3 έως 4 ώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα κεράσι. Η επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία είναι 175°F (80°C) στον μηρό και 160°F (71°C) στο στήθος. Μόλις αφαιρεθεί από τον καπνιστή, η γαλοπούλα θα συνεχίσει να μαγειρεύεται για να φτάσει σε τελική θερμοκρασία 165°F (74°C) στο στήθος.

Πριν το σερβίρετε, αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και απολαύστε το!