Σκόρδο aioli Κνησμόνια
Αφεθείτε στην καπνιστή καλοσύνη των τυλιγμένων κοτόπουλων με μπέικον με αρωματισμένο με ψητό σκόρδο και καρυκεύματα λεμονιού, μαγειρεμένο στην τελειότητα στον καπνιστή Bradley. Πιέστε λίγο καπνιστό χυμό λεμονιού στην κορυφή και απολαύστε κάθε δάγκωμα αυτής της νόστιμης συνταγής από τον Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa.
Ingredients
8 μπαστούνια κοτόπουλου
Καρύκευμα λεμόνι πιπεριάς
5 κουταλιές της σούπας ψητό σκόρδο aioli (κουζίνα με πέτρα)
2 λεμόνια
1 Συσκευασία μπέικον χοντρό κομμένο
Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:
P10 Bradley Smoker
Πτυσσόμενο τραπέζι Bradley Smoker
Αντικολλητικά πατάκια σιλικόνης Bradley Smoker
Bradley Smoker εργαλεία
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Μπράντλεϋ Καπνιστής Ρυθμίσεις:
Ξύλο: Hunter's Blend
Θερμοκρασία: 226ºF (107,8ºΝΤΟ)
Χρονοδιακόπτης καπνού: 180 λεπτά ή 3 ώρες
Χρονοδιακόπτης: 180 λεπτά ή 3 ώρες
Preparation
Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις αναφερόμενες ρυθμίσεις.
Σε κάθε μπαστούνι τραβήξτε προς τα πίσω το επιπλέον δέρμα. Τώρα σε ένα μπολ, προσθέστε το καβουρδισμένο σκόρδο aioli και απλώστε το πάνω στο κοτόπουλο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει μια παχιά επικάλυψη από aioli σκόρδου στο κοτόπουλο και, στη συνέχεια, αλατοπιπερώστε το καρύκευμα με πιπέρι λεμόνι.
Επανατοποθετήστε τη φλούδα στην κορυφή του μπαστούνι και επαναλάβετε τη διαδικασία (βουρτσίστε πάνω σε aioli σκόρδου και καρύκευμα πιπεριάς λεμονιού.
Χρησιμοποιώντας το μπέικον, τυλίξτε κάθε μπαστούνι σε 1 φέτα μπέικον.
Χρησιμοποιώντας ένα ξύσμα, ξύσμα από το εξωτερικό του λεμονιού πάνω από το κοτόπουλο. Συμβουλή: αυτό θα προσθέσει λίγη γεύση από τη φλούδα λεμονιού.
Κόβουμε τα υπόλοιπα λεμόνια σε φέτες και προσθέτουμε από πάνω τα μπαστούνια του κοτόπουλου.
Τοποθετήστε στο Bradley Smoker να ψηθεί για 180 λεπτά (ή 3 ώρες), μόλις η εσωτερική θερμοκρασία του κοτόπουλου φτάσει τους 165ºF (73,9ºΝΤΟ). στη συνέχεια αφαιρέστε το κοτόπουλο από τον καπνιστή.
Στύψτε το καπνιστό λεμόνι πάνω από το κοτόπουλο και δαγκώστε μέσα! Απολαμβάνω!
Συνταγή: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa