Smoked Duck Jerky Recipe

Καπνιστό Πάπια τρελός Συνταγή



Αυτή η καπνιστή συνταγή Duck Jerky και είναι πολύ εύκολη και ευπροσάρμοστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στήθος πάπιας χωρίς δέρμα ή το στήθος της χήνας. Αφήστε το κρέας να μαριναριστεί για τουλάχιστον 24 και έως και 48 ώρες - όσο περισσότερο είναι στο μίγμα, τόσο πιο αλατισμένο θα πάρει το κρέας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαριναρισμού, μασάζ το κρέας γύρω από την τσάντα για να κρατήσει όλα τα κομμάτια σε επαφή με τη μαρινάδα. Θυμηθείτε, με το jerky δεν μαγειρεύετε το κρέας, το στεγνώνετε και μην ξεχάσετε να περιστρέφετε/γυρίζετε κάθε ώρα, στα 150f (65,5C).

Ingredients

3 κιλά χωρίς δέρμα, στήθος πάπιας ή χήνας χωρίς λίπος

2 Φλιτζάνια νερό

2 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher

½ κουταλάκι του γλυκού θεραπεία 1

¼ φλιτζάνι σάλτσα Worcestershire

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι

1 κουταλάκι του γλυκού καγιέν

1 κουταλάκι του γλυκού πορτσίνι σε σκόνη

3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

Preparation

Κόψτε τα στήθη της πάπιας σε λωρίδες περίπου ¼ ίντσας.

Ανακατεύουμε καλά τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε το κρέας στη μαρινάδα και τρίψτε το γύρω-γύρω να στρωθεί ομοιόμορφα.

Ρίξτε τα πάντα σε μια πλαστική σακούλα ή δοχείο που σφραγίζει και βάλτε τα στο ψυγείο.

Αφήστε αυτό να μαριναριστεί για τουλάχιστον 24 και έως και 48 ώρες - όσο περισσότερο είναι στο μείγμα, τόσο πιο αλμυρό θα γίνει το κρέας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαριναρίσματος, κάντε μασάζ στο κρέας γύρω από τη σακούλα για να κρατήσετε όλα τα κομμάτια σε επαφή με τη μαρινάδα.

Αφαιρέστε την πάπια από τη σακούλα και στεγνώστε με χαρτί κουζίνας.

Είτε ακολουθήστε τις οδηγίες του αφυγραντήρα σας για να κάνετε σπασμωδικό (εγώ αφυδατώνω το δικό μου μετά τον καπνό 2 ωρών) ή βάλτε τις λωρίδες σε μια σχάρα καπνιστών και καπνίστε για 2 ώρες στους 150 F (65,5ºC). Στη συνέχεια, απλώς θερμαίνετε στους 160ºF (71,1ºC) μέχρι να λυγίσει η πάπια.