Καπνιστό τσίλι Τσιμπήματα κοτόπουλου Συνταγή
Το Chili Chicken είναι ένα πολύ δημοφιλές πιάτο και έχει μια ποικιλία παρασκευασμάτων. Αυτή η έκδοση διαθέτει την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκών και πικάντικων καρυκευμάτων. Ακολουθήστε τις οδηγίες και μάθετε πώς να το κάνετε σε μερικά βήματα. Για το κάπνισμα, χρησιμοποιήσαμε το Hickory Wood και λειτούργησε καλά.
Ingredients
4-5 στήθη κοτόπουλου
Για τρίψιμο:
¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 ½ κουταλιά της σούπας αλάτι kosher
½ κουταλιά της σούπας πάπρικα
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι
Μπισκετάκια με γεύση Bradley - Hickory
Preparation
Προθερμάνετε το καπνιστή στους 225°F με μπισκότα Hickory.
Κύβος στήθος κοτόπουλου.
Ανακατεύουμε τα υλικά για τρίψιμο.
Τρίψτε το κοτόπουλο και τοποθετήστε το σε ταψιά αλουμινίου.
Καπνίζετε για 1-2 ώρες (ανάλογα με το μέγεθος του κοτόπουλου σε κύβους) μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 165°F.
Από: Λένα Κλέιτον.