Honey Soy Chicken Nibbles Recipe

Καπνιστή σόγια μελιού Κοτόπουλο Συνταγή



Προετοιμαστείτε για να απολαύσετε γευστικά και τρυφερά φτερά κοτόπουλου με μια ευχάριστη καπνιστή συστροφή. Αυτά τα φτερά είναι επικαλυμμένα σε ένα τεντωμένο τρίψιμο με κινεζικά 5 μπαχαρικά, σκόρδο και μαύρο πιπέρι, και στη συνέχεια καπνίζουν στην τελειότητα στον καπνιστή Bradley για μια εμπειρία στο στόμα. Σερβίρετε μαζί με μια φρέσκια σαλάτα και ρύζι για ένα πλήρες και ικανοποιητικό γεύμα.

Ingredients

2 ντουζίνες φτερούγες κοτόπουλου

Μαγειρικό λάδι

125 ml (½ γ) καυτερή σάλτσα

3 κουταλιές της σούπας σάλτσα μέλι-σόγιας

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) τριμμένη κόκκινη πιπεριά

3 ml (½ κουτ) πιπέρι καγιέν

3 ml (½ κουταλάκι του γλυκού) χοντρό τριμμένο πιπέρι

Τρίψιμο:

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) κινέζικα 5 μπαχαρικά (ίσα μέρη μάραθο, κανέλα, τζίντζερ, αστεροειδής γλυκάνισος και πιπέρι γλυκάνισου)

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) σκόρδο αλάτι

10 ml (2 κουταλιές της σούπας) αλεσμένο μαύρο πιπέρι

5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) σκόνη σκόρδου

Preparation

Τουλάχιστον την προηγούμενη μέρα, ανακατέψτε μαζί τρίψτε τα υλικά και κάντε μασάζ σε ροδέλες.

Τοποθετήστε σε πλαστική μεμβράνη/σακούλα και βάλτε το στο ψυγείο για μια νύχτα.

Βγάζουμε τις τσιμπίδες από το ψυγείο και τις αφήνουμε να σταθούν για 30 λεπτά.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 120°C (250°F).

Τοποθετήστε τα φτερά σε λαδωμένα σχάρες καπνιστών και χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Alder καπνίστε για 20 λεπτά και μαγειρέψτε για περίπου 2-3 ώρες.

Για να εξυπηρετήσει:

Αφαιρέστε τις τσιμπίδες από το καπνιστή όταν ψηθούν και σερβίρετε με φρέσκια σαλάτα και ρύζι.