Smoked Creamy Jalapeno Chicken Recipe

Καπνιστό κρεμώδες Κοτόπουλο jalapeno Συνταγή



Αυτό το γεμιστό κοτόπουλο σας δίνει γλυκές συμβουλές BBQ, ζαχαρωμένο jalapenos και με μέλι με κρέμα. Αυτό το κοτόπουλο καπνίζεται σε βούτυρο χρησιμοποιώντας χυτοσίδηρο.

Ingredients

3 Στήθη Κοτόπουλου χωρίς κόκαλα

1/2 φλιτζάνι μεξικάνικο τυρί τέσσερα

½ μπλοκ τυρί κρέμα (θερμοκρασία δωματίου)

2 κουταλιές της σούπας κρέμα μέλι jalapeno

Μισό βάζο ζαχαρωμένο jalapenos

¼ φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου

4 κ.σ. βούτυρο

Καρύκευμα:

1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

1 κουτ. τσίλι σε σκόνη

1 κουτ. πιπέρι καγιέν

Μια παύλα θαλασσινό αλάτι θρυμματισμένο

Ένα παύλα ανάμεικτο πιπέρι θρυμματισμένο

1 κουτ. σκόνη κρεμμυδιού

1 κουτ. σκόνη σκόρδου

1 κουτ. αλεσμένο λευκό πιπέρι

Χρησιμοποιώντας ένα άδειο δοχείο καρυκευμάτων προσθέστε αυτά τα συστατικά παραπάνω σε ένα δοχείο και ανακατέψτε. Αυτό θα είναι το καρύκευμα που θα χρησιμοποιήσετε για να καρυκεύσετε το εσωτερικό του στήθους κοτόπουλου.

Ρυθμίσεις καπνιστή:

Ξύλο: Hickory

Θερμοκρασία: 226 F

Χρονοδιακόπτης καπνού: 2 ώρες

Χρονοδιακόπτης: 2 ώρες

Preparation

Ενεργοποιήστε τον καπνιστή σας και ρυθμίστε τον καπνιστή σας στις αναφερόμενες ρυθμίσεις.

Κόβουμε κάθε στήθος κοτόπουλου στη μέση (οριζόντια). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γεμίσετε κάθε στήθος κοτόπουλου.

Χωρίζουμε το ½ τεμάχιο κρέμα τυριού στα τρίτα και απλώνουμε ομοιόμορφα. Συμπληρώστε κάθε κρέμα τυριού με περίπου 1/3 από μεξικάνικο τυρί τέσσερα και ζαχαρωμένα jalapenos.

Χρησιμοποιώντας το μείγμα καρυκευμάτων, δημιουργήσαμε σκόνη από κάθε στήθος κοτόπουλου πάνω από το τυρί κρέμα/τέσσερα τυριά.

Τοποθετήστε το πάνω κομμάτι από το στήθος κοτόπουλου πάνω από το μείγμα του τυριού κρέμα και χρησιμοποιώντας σπάγκο ψησίματος δέστε δύο κλώνους γύρω από το κοτόπουλο για να μην διαλύονται.

Αλατοπιπερώνετε κάθε κοτόπουλο με το φρεσκοτριμμένο αλάτι και πιπέρι.

Τοποθετήστε το στο καπνιστή και ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για 60 λεπτά.

Βγάλτε το κοτόπουλο από το καπνιστή και τοποθετήστε το σε ένα τηγάνι από χυτοσίδηρο. Αυτό θα βοηθήσει το κοτόπουλο να διατηρήσει την υγρασία στο κρέας και να προσθέσει λίγο περισσότερη γεύση. Ενώ τραβάτε έξω το κρέας, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 320 F. Η αύξηση της θερμοκρασίας οφείλεται στο ότι η προσθήκη ενός σιδερένιου τηγανιού στο καπνιστή P10 απαιτεί περισσότερη θερμότητα για να ψηθεί το κοτόπουλο στο τηγάνι μέσα στον καπνιστή.

Ενώ τοποθετείτε το κοτόπουλο στο τηγάνι. τρίψτε το κρεμώδες μέλι jalapeno στην εξωτερική πλευρά του κοτόπουλου. Προσθέστε ¼ φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου, 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο στο τηγάνι και τοποθετήστε ξανά στο καπνιστή μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 165 F.

Απολαμβάνω!

Συνταγή από Moody Foodie Tulsa