Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla Recipe
This a a great opportunity to show your abilities as a smoker. To prepare this Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla recipe, use some smoked chicken you have. For that extra smoky flavour try smoked cheddar cheese.
Ingredients
4 τορτίγιες από μαλακό αλεύρι
8 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
8 κουταλιές της σούπας σάλσα
2 Φλιτζάνια καπνιστό στήθος κοτόπουλου σε κύβους
2 πιπεριές Jalapeno - καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
¾ Φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ - για αυτή την έξτρα καπνιστή γεύση δοκιμάστε καπνιστό τυρί τσένταρ
¾ Φλιτζάνι τριμμένο τυρί Monterey Jack
Preparation
Τοποθετήστε τα 4 μαλακά κοχύλια τορτίγιας σε ένα φύλλο μπισκότων.
Συναρμολογήστε τις quesadillas βάζοντας το ένα τέταρτο από κάθε υπόλοιπο υλικό.
Απλώστε 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα στο μισό από κάθε κέλυφος τορτίγιας. Απλώστε 2 κουταλιές της σούπας salsa πάνω από το τυρί κρέμα.
Απλώστε ομοιόμορφα τα υπόλοιπα υλικά πάνω από τη σάλτσα και το τυρί κρέμα.
Διπλώστε κάθε κέλυφος τορτίγιας πάνω από τις επικαλύψεις δημιουργώντας ένα σχήμα μισού φεγγαριού.
Ψήνουμε σε φούρνο στους 375°F για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι το κέλυφος της τορτίγιας να αρχίσει να ροδίζει/τραγανίζει και να λιώσει το τυρί.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα