Καπνιστό Ιταλικό κοτόπουλο Συνταγή φτερούγας
Το Sage, η ρίγανη και ο βασιλικός παρέχουν μια ιταλική υπόδειξη σε αυτά τα καπνιστά φτερά κοτόπουλου. Προετοιμάστε το τρίψιμο, τρίψτε τα γενναιόδωρα και τα βάλτε στον καπνιστή. Premium Sage ή Apple Bisquettes θα λειτουργήσει υπέροχα.
Ingredients
3 λίβρες φτερούγες κοτόπουλου
Για το τρίψιμο:
¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε κόκκους ή αφυδατωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1 κουταλάκι αποξηραμένο βασιλικό
Bradley Smoker Premium Sage Bisquettes ή Bradley Apple Flavor Bisquettes
Preparation
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το τρίψιμο.
Τρίψτε τις φτερούγες κοτόπουλου και τρίψτε τις φτερούγες ομοιόμορφα.
Τοποθετήστε τα φτερά σε μια σχάρα καπνιστών. Χρησιμοποιήστε Bradley Smoker Magic Mats για να μειώσετε το χάος.
Καπνιστά φτερά στους 225°F με Bradley Premium Sage Bisquettes ή Bradley
Μπισκότα με γεύση μήλου, μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 165°F (74°C).
Συνταγή: Lena Clayton