Sweet and smoky chicken wings

Καπνιστό Ταϊλανδέζικο γλυκό Τσίλι φτερά Συνταγή



Δεν υπάρχει αμφιβολία! Όλοι συμφωνούν ότι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε τα φτερά κοτόπουλου είναι να τα καπνίσετε. Θέλετε να προσθέσετε μια εντελώς διαφορετική γεύση στα φτερά κοτόπουλου, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή. Το αποτέλεσμα θα είναι γλυκά και καπνιστά φτερά με λίγη ζέστη!

Ingredients

2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο τζίντζερ

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κύμινο

2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένες νιφάδες τσίλι

1 φλιτζάνι ταϊλανδέζικη γλυκιά σάλτσα τσίλι Spring roll

Preparation

Εάν θέλετε, κόψτε κάθε φτερούγα κοτόπουλου σε τρεις μερίδες: τυμπανάκι, μεσαίο μέρος και άκρη. Πετάξτε την άκρη των ανέμων και βάλτε τις άλλες μερίδες σε ένα μεγάλο μπολ.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί το αλάτι, το σκόρδο σε σκόνη, το τζίντζερ, το μαύρο πιπέρι, το κύμινο και τις νιφάδες τσίλι. Πασπαλίστε τα φτερά με το καρύκευμα, ώστε να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 250°F χρησιμοποιώντας ξύλινα μπισκότα της επιλογής σας.

Τοποθετήστε τα φτερά σε σχάρες καπνιστών και καπνίστε για περίπου 2-2 ½ ώρες ή μέχρι να ψηθούν.

Αφαιρέστε τα φτερά από το καπνιστό και ρίξτε τη σάλτσα ταϊλανδέζικου γλυκού τσίλι. Σερβίρισμα.

Με: Στηβ Σίλκα