Roasted Rock Cornish Game Hens Recipe

Καπνιστό ψητό βράχο Κορνουάτες Συνταγή



Ingredients

3 έως 4 ολόκληρες κότες θηραμάτων Rock Cornish

1 κουτί γαύρου ή πάστα γαύρου

250 g (½ lb) βούτυρο

4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Ελαιόλαδο

4 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο

Preparation

Σε ένα μικρό γυάλινο μπολ, ανακατέψτε το σκόρδο και το βούτυρο μαζί και αφήστε το να σφίξει.

Τοποθετήστε τις αντζούγιες και ίση ποσότητα βούτυρο σκόρδου στις κότες θηραμάτων Cornish.

Τοποθετήστε το δεντρολίβανο στα πουλιά και δέστε τα πουλιά ξεχωριστά χρησιμοποιώντας σπάγκο μαγειρέματος.

Αλείψτε τις κότες με ελαιόλαδο και τοποθετήστε τις σε σχάρες καπνιστών.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους περίπου 250ºF βαθμούς.

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση κερασιού, τοποθετήστε τα πουλιά στο Bradley Smoker.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τα πουλιά πρέπει να μαγειρεύονται σε περίπου 3 έως 4 ώρες.

Ελέγξτε με ένα στιγμιαίο θερμόμετρο. Εάν επιθυμείτε ελαφρύ άρωμα καπνού, απενεργοποιήστε τη γεννήτρια καπνού μετά από 1 έως 2 ώρες.

Για να εξυπηρετήσει:

Αυτό είναι ένα πλούσιο γεύμα και θα διαπιστώσετε ότι δύο άτομα θα μπορούσαν εύκολα να μοιραστούν ένα πουλί.

Συνοδέψτε με ένα λεπτό και ελαφρύ πιάτο λαχανικών, όπως σπαράγγια ή σαλάτα με ανάμεικτα χόρτα, μαζί με ρύζι πιλάφι ή σκόρδο πουρέ.