Smoked Jerk Chicken Caesar Wrap

Καπνιστό τράνταγμα Κοτόπουλο Caesar Συνταγή περιτύλιξης



Αυτή η καπνιστή συνταγή Wrap Caesar Chicken Caesar είναι ιδανική για σνακ, πικνίκ ή για μεσημεριανό γεύμα. Συναρμολογήστε τα τοποθετώντας μερικά κοτόπουλα σε φέτες και ένα ζευγάρι κουταλιές σαλάτας σε κάθε περιτύλιγμα. Ρίξτε και σερβίρετε!

Ingredients

4 Πράσινα κρεμμύδια - συμπεριλαμβανομένου του πράσινου μέρους

2 σκελίδες σκόρδο

½ ίντσα κομμάτι τζίντζερ - ξεφλουδισμένο

1 πιπεριές σκωτσέζικους - με σπόρους

1½ κουταλιά της σούπας λάδι

1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας

Χυμός από 1 λάιμ

1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι

½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

3 Στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα

6 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαρούλι

1-2 ντομάτες, κομμένες σε μικρά κομμάτια

½ Γλυκό κρεμμύδι - κομμένο σε λεπτές φέτες

⅔ Cup dressing σαλάτας Caesar

4-6 τυλίγματα

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Premium μείγμα Καραϊβικής

Preparation

Ανακατέψτε τα πρώτα 13 υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν, για να φτιάξετε το μείγμα της μαρινάδας.

Απλώστε το μείγμα της μαρινάδας σε όλο το στήθος κοτόπουλου και τοποθετήστε τα στη σχάρα καπνιστών.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250°F χρησιμοποιώντας τα Premium μπισκότα Caribbean Blend.

Καπνίζετε τα στήθη κοτόπουλου μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 165°F (αυτό μπορεί να διαρκέσει περίπου 2½ – 3 ώρες).

Αφήνουμε τα στήθη κοτόπουλου να ξεκουραστούν για 10 λεπτά. Κόψτε τα σε φέτες ¾ ίντσας.

Φτιάχνουμε τη σαλάτα ρίχνοντας το μαρούλι, τις ντομάτες και το κρεμμύδι σε φέτες με το dressing σαλάτας.

Συναρμολογήστε τα περιτυλίγματα βάζοντας λίγο κοτόπουλο σε φέτες και μερικές κουταλιές σαλάτα σε κάθε μεμβράνη. Τυλίξτε και σερβίρετε!

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα