Honey Spiced Chicken Wings

Καπνισμένο μέλι καρυκεύματα Φτερούγες κοτόπουλου Συνταγή



Ετοιμαστείτε να απολαύσετε το τελικό δάχτυλο που γλείφει τα φτερά κοτόπουλου που εκρήγνυνται με γεύση. Αυτά τα τέλεια καπνιστά φτερά είναι επικαλυμμένα με ένα τεντωμένο τρίψιμο με κινεζικά 5 μπαχαρικά και πάπρικα, στη συνέχεια τελείωσαν με ένα στομάχι ζεστό σάλτσα σάλτσα φτιαγμένο με ένα συνδυασμό ζεστού σάλτσας, γαλλικού ντύσιμο, μέλι και μπαχαρικά. Σερβίρετε τους παράλληλα με ένα κρεμώδες μπλε τυρί και φρέσκα λαχανικά για ένα εντυπωσιακό ορεκτικό ή κύριο πιάτο.

Ingredients

2 ντουζίνες φτερούγες κοτόπουλου

Μαγειρικό λάδι

125 ml (½ γ) καυτερή σάλτσα

125 ml (½ γ) Γαλλικό ντύσιμο

45 ml (3 κουταλιές της σούπας) μέλι

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) τριμμένη κόκκινη πιπεριά

3 ml (½ κουτ) πιπέρι καγιέν

3 ml (½ τσ.) χοντροτριμμένο πιπέρι

Τρίψιμο:

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) αλάτι

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) κινέζικα 5 μπαχαρικά - ίσα μέρη μάραθο, κανέλα, τζίντζερ, αστεροειδής γλυκάνισος και πιπέρι γλυκάνισου

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) ζάχαρη

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) πάπρικα

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) σκόρδο αλάτι

10 ml (2 κουταλιές της σούπας) πιπέρι καγιέν

10 ml (2 κουταλιές της σούπας) αλεσμένο μαύρο πιπέρι

5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) σκόνη σκόρδου

Preparation

Τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρισμα, ανακατέψτε τα υλικά και κάντε μασάζ σε φτερούγες. Τοποθετήστε σε πλαστική μεμβράνη/σακούλα και ψύξτε. Βγάζουμε τα φτερά από το ψυγείο και τα αφήνουμε να σταθούν για 30 λεπτά.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 100°C (220°F). Τοποθετήστε τα φτερά σε λαδωμένα σχάρες καπνιστών και χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Hickory καπνίστε/μαγειρέψτε για περίπου 2 ώρες.

Όσο καπνίζουν τα φτερά, συνδυάστε την καυτερή σάλτσα, το γαλλικό dressing, το μέλι, τις νιφάδες πιπεριού, το καγιέν και το μαύρο πιπέρι μαζί σε μια κατσαρόλα. Αφήνουμε να σιγοβράσει στο μάτι της κουζίνας, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αποσύρουμε από τη φωτιά.

Για να εξυπηρετήσει:

Αφαιρέστε τα φτερά από το καπνιστό όταν ψηθούν και ρίξτε με καυτερή σάλτσα. Σερβίρουμε με ντιπ μπλε τυριού και φρέσκα λαχανικά.