Honey Orange Smoked Turkey Legs Recipe

Honey Orange Smoked Γαλοπούλα Συνταγή



Δεν χρειάζεται να περιμένετε την ημέρα των ευχαριστιών για να φάτε την Τουρκία. Τα πόδια της Τουρκίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα οικογενειακό δείπνο. Έχουν τρυφερό και υγρό κρέας, γεμάτο γεύση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αυτή τη συνταγή, θα χρειαστείτε ένα ειδικό συστατικό: ένα αλάτι σκιρίσματος με βάση το νάτριο που βασίζεται σε νάτριο που ονομάζεται ροζ αλάτι, σκόνη της Πράγας ή Insta Cure No. 1.

Ingredients

6 μπούτια γαλοπούλας (1 έως 1 ½ κιλό το καθένα)

4 λίτρα (1 γαλόνι) νερό

¾ Φλιτζάνι μέλι

¾ Φλιτζάνι χοντρό αλάτι (θάλασσα ή kosher)

1 κουταλιά της σούπας ροζ αλάτι πολυμερισμού (Prague Powder ή Insta Cure No.1)

Το ξύσμα (το αφαιρούμε σε λωρίδες με αποφλοιωτή λαχανικών) και το χυμό από 1 πορτοκάλι

4 Ολόκληρα γαρίφαλα

4 μούρα μπαχάρι, ελαφρά θρυμματισμένα με το πλάι ενός κουπάτ

2 φύλλα δάφνης

2 ξυλάκια κανέλας (3 ίντσες το καθένα)

1 κουταλιά της σούπας ολόκληρους κόκκους μαύρου πιπεριού

Μπισκετάκια με γεύση Bradley

Preparation

Φτιάξτε την άλμη: Συνδυάστε 2 λίτρα νερό, το μέλι, το αλάτι, το αλάτι, το ξύσμα και τον χυμό πορτοκαλιού, το γαρύφαλλο, το μπαχάρι, τα φύλλα δάφνης, τα ξυλάκια κανέλας και τους κόκκους πιπεριού σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Αφήνουμε να πάρει μια βράση σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας να διαλυθεί το αλάτι και η ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 2 λίτρα νερό. Αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά.

Ξεπλύνετε τα μπαστούνια της γαλοπούλας σε ένα σουρωτήρι κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Τρυπήστε το δέρμα από όλες τις πλευρές με ένα φορ ή μια βελόνα.

Προσθέστε τα μπαστούνια της γαλοπούλας στην άλμη, φροντίζοντας να έχουν βυθιστεί τελείως. Μπορείτε να τα κρατήσετε πατημένα με ένα πιάτο δείπνου ή μια επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα γεμάτη πάγο. Αλατίζουμε τα μπαστούνια στο ψυγείο για 48 ώρες.
Όταν είστε έτοιμοι να καπνίσετε, στραγγίστε τα μπαστούνια και πετάξτε την άλμη. Διαλέξτε και πετάξτε τυχόν μπαχαρικά που κολλάνε. Στεγνώστε τα μπαστούνια με χαρτί κουζίνας.

Ρυθμίστε το Bradley Smoker και προθερμάνετε στους 250°F. (Μου αρέσει να καπνίζω τη γαλοπούλα με κεράσι)

Τοποθετήστε τα μπαστούνια στις συρμάτινες σχάρες στο καπνιστή. Καπνίζετε τα πόδια της γαλοπούλας μέχρι να ροδίσουν και να είναι πολύ τρυφερά (3 έως 4 ώρες). Ψάχνετε για εσωτερική θερμοκρασία 170°F σε ένα θερμόμετρο άμεσης ανάγνωσης.

Μην ανησυχείτε (αντίθετα - να είστε περήφανοι) εάν το κρέας κάτω από το δέρμα είναι ροζ: Αυτή είναι μια χημική αντίδραση στη θεραπεία και στον καπνό. Σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Συνταγή από: Στίβεν Ράιχλεν

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Richard Dallett