Chicken Tenderloins Wrapped in Bacon

Κοτόπουλο Τυλιγμένο σε μπέικον



Αυτή η συνταγή κοτόπουλου που είναι τυλιγμένο κοτόπουλο είναι ο τέλειος συνδυασμός κρεμώδους και τραγανού με ένα άγγιγμα καπνιστών γεύσης. Καχετάρια με σκόρδο, κρεμμύδι και τζίντζερ, το κοτόπουλο είναι γεμισμένο με τυρί κρέμας, τσιπς τορτίγια και τυλιγμένο σε παχύ μπέικον, και στη συνέχεια καπνίζεται στην τελειότητα σε έναν καπνιστή Bradley.

Ingredients

7 φιλέτα κοτόπουλου

1 πακέτο Μπέικον χοντρό κομμένο

1 κουτ. Σκόνη κρεμμυδιού

1 κουτ. Σκόνη σκόρδου

1 κουτ. Αλεσμένη πιπερόριζα

1 κουτ. Αλας

1 κουτ. Τριμμένο πιπέρι

½ τυρί κρέμα

Λωρίδες τορτίγιας

Σκόρδο & άνηθο Τυρί Cheddar Wheel Hennings

    Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

    P10 Bradley Smoker

    Πτυσσόμενο τραπέζι καπνιστή Bradley

    Αντικολλητικά χαλάκια σιλικόνης Bradley Smoker

    Bradley Smoker Tools

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Ρυθμίσεις Bradley Smoker:

    Ξύλο: Hunter's Blend

    Θερμοκρασία: 226 F (107,8 C)

    Χρονοδιακόπτης καπνού: 60 λεπτά

    Χρονοδιακόπτης: 105 λεπτά

    Preparation

    Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις αναφερόμενες ρυθμίσεις.

    Καρυκεύστε κάθε φιλέτο κοτόπουλου με τη σκόνη σκόρδου, το κρεμμύδι σε σκόνη, το τριμμένο τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι.

    Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι κόψτε το ½ μπλοκ τυρί κρέμα σε μακριές λωρίδες. Βαθμολογήστε το τυρί σε ένα λεπτό τριμμένο τυρί.

    Πάρτε το καρυκευμένο κοτόπουλο και βάλτε μια λωρίδα τυρί κρέμα στη μέση του κοτόπουλου. Πασπαλίζουμε λίγο τυρί, τσιπς τορτίγιας και τυλίγουμε σε λωρίδες μπέικον.

    Μαγειρέψτε για περίπου 105 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του κοτόπουλου φτάσει τους 73,9 βαθμούς Κελσίου.

    Απολαμβάνω!

    Συνταγή: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa