Κοτόπουλο Τυλιγμένο σε μπέικον
Αυτή η συνταγή κοτόπουλου που είναι τυλιγμένο κοτόπουλο είναι ο τέλειος συνδυασμός κρεμώδους και τραγανού με ένα άγγιγμα καπνιστών γεύσης. Καχετάρια με σκόρδο, κρεμμύδι και τζίντζερ, το κοτόπουλο είναι γεμισμένο με τυρί κρέμας, τσιπς τορτίγια και τυλιγμένο σε παχύ μπέικον, και στη συνέχεια καπνίζεται στην τελειότητα σε έναν καπνιστή Bradley.
Ingredients
7 φιλέτα κοτόπουλου
1 πακέτο Μπέικον χοντρό κομμένο
1 κουτ. Σκόνη κρεμμυδιού
1 κουτ. Σκόνη σκόρδου
1 κουτ. Αλεσμένη πιπερόριζα
1 κουτ. Αλας
1 κουτ. Τριμμένο πιπέρι
½ τυρί κρέμα
Λωρίδες τορτίγιας
Σκόρδο & άνηθο Τυρί Cheddar Wheel Hennings
Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:
P10 Bradley Smoker
Πτυσσόμενο τραπέζι καπνιστή Bradley
Αντικολλητικά χαλάκια σιλικόνης Bradley Smoker
Bradley Smoker Tools
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Ρυθμίσεις Bradley Smoker:
Ξύλο: Hunter's Blend
Θερμοκρασία: 226 F (107,8 C)
Χρονοδιακόπτης καπνού: 60 λεπτά
Χρονοδιακόπτης: 105 λεπτά
Preparation
Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις αναφερόμενες ρυθμίσεις.
Καρυκεύστε κάθε φιλέτο κοτόπουλου με τη σκόνη σκόρδου, το κρεμμύδι σε σκόνη, το τριμμένο τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι.
Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι κόψτε το ½ μπλοκ τυρί κρέμα σε μακριές λωρίδες. Βαθμολογήστε το τυρί σε ένα λεπτό τριμμένο τυρί.
Πάρτε το καρυκευμένο κοτόπουλο και βάλτε μια λωρίδα τυρί κρέμα στη μέση του κοτόπουλου. Πασπαλίζουμε λίγο τυρί, τσιπς τορτίγιας και τυλίγουμε σε λωρίδες μπέικον.
Μαγειρέψτε για περίπου 105 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του κοτόπουλου φτάσει τους 73,9 βαθμούς Κελσίου.
Απολαμβάνω!
Συνταγή: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa