Hickory Smoked Wings Buffalo-Style

Hickory Smoked Παρασκήνια Συνταγή τύπου βουβάλου



Αφεθείτε στις γοητευτικές γεύσεις του καπνιστού κοτόπουλου Chipotle του Chef Ted Ted Ted. Έγχροτο με μείγμα σάλτσας μπύρας και τσιποτλέλ, αυτά τα φτερά jumbo είναι καρυκεύματα στην τελειότητα, καπνιστούν χαμηλά και αργή, στη συνέχεια πετάχτηκαν σε ένα συνδυασμό σάλτσας chipotle, σάλτσα μπάρμπεκιου, λιωμένο βούτυρο, μπλε τυρί, σέλινο και πράσινα κρεμμύδια για τα κρεμμύδια για Μια πραγματικά αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Ingredients

2 Σχάρες καπνιστών Bradley

1 μπουκάλι μπύρα

½ φλιτζάνι καυτερή σάλτσα τσίποτλε

4-5 λίβρες ολόκληρες φτερούγες κοτόπουλου jumbo (3 τεμάχια με φτερούγες, τυμπανοκρουσίες και μύτη), περίπου 30 τεμάχια

6 κουταλιές της σούπας Ted's παγκοσμίως διάσημο καρύκευμα BBQ Bone Dust™ BBQ

1 Σύριγγα για ένεση

½ φλιτζάνι καυτερή σάλτσα τσίποτλε

¼ φλιτζάνι Ted's παγκοσμίου φήμης μπάρμπεκιου Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

2-3 πόμολα βούτυρο

½ – 1 φλιτζάνι μπλε τυρί θρυμματισμένο

1 κοτσάνι σέλινο, ψιλοκομμένο

2 Πράσινα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Preparation

Θερμοκρασία καπνίσματος: 220°F

Ανοίξτε ένα κουτάκι ή ένα μπουκάλι από την αγαπημένη σας μπύρα και ρίξτε το σε ένα μεγάλο ποτήρι. Με ένα κουτάλι ανακατεύουμε να φύγουν μερικές από τις φυσαλίδες. Συμβουλή: Όσο λιγότερη ενανθράκωση τόσο πιο εύκολη είναι η έγχυση μπύρας στα κρέατα.

Ρίχνω ½ φλιτζάνι καυτερή σάλτσα τσίλι Chipotle? Μου αρέσει περισσότερο η μάρκα Tabasco. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα μεγάλο μπολ. Καρυκεύστε με Bone Dust™ Μπάρμπεκιου Καρύκευμα, ρίξτε για ομοιόμορφη επίστρωση.

Πάρτε τη σύριγγα για την ένεση και απορροφήστε αρκετή ποσότητα από το μείγμα της καυτερής σάλτσας μπύρας/τσιπόλ για να γεμίσετε τη σύριγγα. Ενέσετε λίγο squirt σε κάθε φτερό κοτόπουλου, γεμίζοντας τη σύριγγα όσο χρειάζεται, μέχρι να γίνει η ένεση όλων των φτερών. Τοποθετήστε σε ομοιόμορφη στρώση σε 2 σχάρες καπνιστών.

Προθερμάνετε τον καπνιστή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία για το κάπνισμα στους 220°F, χρησιμοποιώντας μπισκότα χικαριού για να δημιουργήσετε τη γεύση καπνού.

Τοποθετήστε στο καπνιστή. Εισαγάγετε τον αισθητήρα του θερμομέτρου στο κέντρο μιας μεγάλης πτέρυγας. Κλείστε την πόρτα και ρυθμίστε την εσωτερική θερμοκρασία στους 160-170°F, πλήρως μαγειρεμένο. Αυτό πρέπει να διαρκέσει περίπου 1½ – 2 ώρες, περισσότερο αν θέλετε να είναι πιο τραγανά.

Ενώ τα φτερά καπνίζουν, πλύνετε και στεγνώστε αυτό το μεγάλο μπολ. Αφήνω στην άκρη.

Όταν τα φτερά είναι πλήρως ψημένα, υγρά, ζουμερά και τρυφερά, τοποθετήστε τα στο μεγάλο καθαρισμένο μπολ. Περιχύστε τις φτερούγες με καυτερή σάλτσα τσίλι chipotle, σάλτσα BBQ, βούτυρο, μπλε τυρί, σέλινο και φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε καλά να ανακατευτούν όλα και να λιώσει το βούτυρο και να λιώσει το μπλε τυρί.

Σερβίρετε αμέσως.

Συνταγή από τον σεφ Ted Reader