Καπνιστό Καλαμπόκι στο καλαμπόκι
Σερβίρετε ως υγιές πιάτο ή ως κύριο πιάτο για τους χορτοφαγικούς φίλους σας. Τέλος πάντων, το καπνιστό καλαμπόκι στο κοτσάνι είναι νόστιμο. Χρησιμοποιήστε ξύλο πεκάν για καλύτερη γεύση.
Ingredients
6 Στάχια
Για το σύνθετο βούτυρο Cajun:
½ φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Ξύσμα από 1 λάιμ
2 κουταλιές της σούπας καρύκευμα cajun
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Πρέζα αλάτι
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – πεκάν
Preparation
Ξεφλουδίστε πολλά στρώματα φλοιού, αφήνοντας ένα ή δύο στρώματα να καλύπτουν όλες τις πλευρές του καλαμποκιού. Αυτό θα κρατήσει το καλαμπόκι από το να στεγνώσει, ενώ θα επιτρέψει στον καπνό να διεισδύσει.
Κόψτε περίπου 1 ίντσα από άκρη σε άκρη του στάχυ (το άκρο που δείχνει το μετάξι).
Προθερμάνετε το καπνιστή στους 225°F με μπισκότα πεκάν.
Τοποθετήστε τα στάχυα στο καπνιστή και καπνίστε για 2 ώρες.
Ανακατέψτε τα υλικά για το σύνθετο βούτυρο Cajun.
Αφαιρέστε από το κάπνισμα και αλείψτε με σύνθετο βούτυρο Cajun.
Συνταγή: Lena Clayton
Πέκαν
Ξύλο
Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.
Shop Now