Καπνιστό Λαχανάκια Βρυξελλών
Αφεθείτε στις ακαταμάχητες γεύσεις αυτών των καπνιστών βλαστών Βρυξελλών που είναι ένα τέλειο μείγμα καπνιστών και τρυφερότητας. Με ένα απλό καρύκευμα και ένα ψιλοκομμένο βαλσάμικο λούστρο, γεμάτο με κρεμώδες τυρί ελικόπτερο αρνιού, κάθε δάγκωμα είναι μια έκρηξη από πικάντικη απόλαυση που θα σας αφήσει να λαχταράτε περισσότερο.
Ingredients
10 λαχανάκια Βρυξελλών
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Καρύκευμα
1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Τυρί αρνίσιο κόφτη κρέμας
Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:
P10 Bradley Smoker
Πτυσσόμενο τραπέζι καπνιστή Bradley
Αντικολλητικά χαλάκια σιλικόνης καπνιστή Bradley
Bradley Smoker εργαλεία
Thermoworks timestick τρίο
Thermoworks thermapen one
Ρυθμίσεις Bradley Smoker:
Ξύλο: Μπύρα
Θερμοκρασία: 226ºF (107.8°C)
Χρονοδιακόπτης καπνού: 60 λεπτά
Χρονοδιακόπτης: 120 λεπτά
Preparation
Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις ρυθμίσεις που αναφέρονται παραπάνω.
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών στη μέση ή στα τέσσερα.
Σε ένα μεσαίο μπολ προσθέτουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
Τοποθετήστε τα επικαλυμμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη σχάρα καπνιστών και τοποθετήστε τα στο καπνιστή. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για 70 λεπτά.
Καπνίζετε τα λαχανάκια Βρυξελλών μέχρι να μαλακώσουν (Δοκιμάστε με πιρούνι), μαγειρέψτε για άλλα 10 λεπτά εάν χρειάζεται.
Αφήνουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών στην άκρη να κρυώσουν για μερικά λεπτά. Περιχύστε κάθε λαχανάκι Βρυξελλών με το γλάσο Βαλσάμικο, τρίψτε το τυρί πάνω από τα λαχανάκια και απολαύστε!
Συνταγή από: MoodieFoodieTulsa
Μπύρα
Ξύλο
Μπισκετάκια μπύρας για καπνιστό φαγητό με έγχυση λυκίσκου. Ιδανικό για μοσχάρι, κοτόπουλο, παϊδάκια ή λουκάνικο.
Shop Now