Smoked Brussel Sprouts Recipe

Καπνιστό Λαχανάκια Βρυξελλών



Αφεθείτε στις ακαταμάχητες γεύσεις αυτών των καπνιστών βλαστών Βρυξελλών που είναι ένα τέλειο μείγμα καπνιστών και τρυφερότητας. Με ένα απλό καρύκευμα και ένα ψιλοκομμένο βαλσάμικο λούστρο, γεμάτο με κρεμώδες τυρί ελικόπτερο αρνιού, κάθε δάγκωμα είναι μια έκρηξη από πικάντικη απόλαυση που θα σας αφήσει να λαχταράτε περισσότερο.

Ingredients

10 λαχανάκια Βρυξελλών

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Καρύκευμα

1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Τυρί αρνίσιο κόφτη κρέμας

Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

P10 Bradley Smoker

Πτυσσόμενο τραπέζι καπνιστή Bradley

Αντικολλητικά χαλάκια σιλικόνης καπνιστή Bradley

Bradley Smoker εργαλεία

Thermoworks timestick τρίο

Thermoworks thermapen one

Ρυθμίσεις Bradley Smoker:

Ξύλο: Μπύρα

Θερμοκρασία: 226ºF (107.8°C)

Χρονοδιακόπτης καπνού: 60 λεπτά

Χρονοδιακόπτης: 120 λεπτά

Preparation

Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις ρυθμίσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών στη μέση ή στα τέσσερα.

Σε ένα μεσαίο μπολ προσθέτουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.

Τοποθετήστε τα επικαλυμμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη σχάρα καπνιστών και τοποθετήστε τα στο καπνιστή. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για 70 λεπτά.

Καπνίζετε τα λαχανάκια Βρυξελλών μέχρι να μαλακώσουν (Δοκιμάστε με πιρούνι), μαγειρέψτε για άλλα 10 λεπτά εάν χρειάζεται.

Αφήνουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών στην άκρη να κρυώσουν για μερικά λεπτά. Περιχύστε κάθε λαχανάκι Βρυξελλών με το γλάσο Βαλσάμικο, τρίψτε το τυρί πάνω από τα λαχανάκια και απολαύστε!


Συνταγή από: MoodieFoodieTulsa

Μπύρα
Ξύλο

Μπισκετάκια μπύρας για Bradley Smokers

Μπισκετάκια μπύρας για καπνιστό φαγητό με έγχυση λυκίσκου. Ιδανικό για μοσχάρι, κοτόπουλο, παϊδάκια ή λουκάνικο.

Shop Now