Smoked Acorn Squash Recipe

Καπνιστό Σκάφος βελανιδιάς Συνταγή



Αυτή η νόστιμη συνταγή Squash Squash είναι ιδανική για πτώση! Το καρυκεύμα βούτυρο προσθέτει μια ζεστή, ανακουφιστική γεύση, ενώ η διαδικασία καπνίσματος εμπνέει τη σκουός με μια πλούσια, καπνιστή γεύση.

Ingredients

1 Κολοκύθα μεγάλο βελανίδι

5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) κανόλα ή καλαμποκέλαιο

Επικάλυψη βουτύρου με καρυκεύματα:

60 έως 90 ml (4 έως 6 κουταλιές της σούπας) βούτυρο

10 ml (2 κουταλιές της σούπας) καστανή ζάχαρη

5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) κανέλα

3 ml (½ κουτ) μοσχοκάρυδο

1 ml ( κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) ψιλοκομμένα πεκάν, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Preparation

Κόψτε τα κολοκυθάκια στη μέση αλλά μην αφαιρέσετε τους σπόρους. Οι σπόροι βοηθούν στο να διατηρείται το σκουός υγρό κατά το μαγείρεμα. Τρίψτε λάδι στις κομμένες επιφάνειες της κολοκυθιάς και στο εξωτερικό.

Μέθοδος καπνίσματος:

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Maple, φέρτε τη θερμοκρασία του καπνιστή Bradley περίπου στους 90°C έως 105°C (200°F έως 220°F). Καλύψτε τις σχάρες καπνιστών με πανί και τοποθετήστε το σκουός με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω στις σχάρες του καπνιστή.

Μαγειρέψτε για περίπου 2 ώρες ή μέχρι να μαλακώσουν. Όσο ψήνονται τα κολοκυθάκια, λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μικρό τηγάνι ή πιάτο και ανακατεύουμε με την καστανή ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι καγιέν. Κρατάμε το βούτυρο ζεστό μέχρι να το χρειαστεί.

Για να εξυπηρετήσει:

Όταν ψηθεί η κολοκύθα, ξύστε τους σπόρους από κάθε μισό και κόψτε τα μισά στα τέταρτα. Ρίχνετε με κουτάλι το βούτυρο με μπαχαρικά πάνω από κάθε κομμάτι κολοκύθας, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο πεκάν και σερβίρετε ζεστό.

Σφεντάμι
 Ξύλο

Μπισκότα σφενδάμου για Bradley Smokers

Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.

Shop Now