Καπνιστό Φασόλια της Βοστώνης Συνταγή
Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες για να προετοιμάσετε τα καπνιστά φασόλια της Βοστώνης. Θα χρησιμοποιήσετε φασόλια, μελάσα, καφέ ζάχαρη και άλλα μπαχαρικά για να δημιουργήσετε μια υπέροχη γεύση.
Ingredients
½ Λίρα μπέικον - σε λεπτές φέτες
2 κρεμμύδια - κομμένα σε κύβους
1 Γλυκιά πιπεριά (κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη) - κομμένη σε κύβους
3 κονσέρβες με φασόλια, στραγγισμένα (ή 3 φλιτζάνια ξερά φασόλια μουλιασμένα όλη τη νύχτα και μετά σιγοβρασμένα για 1-2 ώρες μέχρι να μαλακώσουν)
2½ ντοups κέτσαπ
¼ Κύπελλο μελάσα
1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη
½ κουτ μαύρο πιπέρι
Preparation
Ρυθμίστε το Bradley Smoker για 250ºF, χρησιμοποιώντας ξύλο της επιλογής μου (για αυτά τα φασόλια χρησιμοποιώ χίκυρι ή μεσκίτ).
Μαγειρέψτε το μπέικον, τα κρεμμύδια και την πιπεριά σε κύβους σε ένα τηγάνι, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν τα κρεμμύδια και να ψηθεί πολύ λίπος από το μπέικον. Στραγγίζουμε το μεγαλύτερο μέρος της λαδόκολλας του μπέικον, κρατώντας περίπου 2-3 κουταλιές της σούπας.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί την κέτσαπ, τη μελάσα, την καστανή ζάχαρη, τη σάλτσα Worcestershire και τα μπαχαρικά, μέχρι να ενωθούν.
Ανακατεύουμε τα φασόλια, το μείγμα του μπέικον και του κρεμμυδιού και το κρατημένο μπέικον αλείφουμε με τη σάλτσα, μέχρι να καλυφθούν όλα με τη σάλτσα.
Αδειάζουμε σε ένα ταψί αλουμινίου μιας χρήσης.
Καπνίζετε τα φασόλια για 2-3 ώρες.
Με: Στηβ Σίλκα
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now