The Perfect Smoked Brisket Recipe

ο Τέλειος Συνταγή καπνιστού στήθους



Τα αποτελέσματα που παίρνετε από τη χρήση μιας κουζίνας sous vide συν έναν καπνιστή είναι πραγματικά κορυφαία. Το Sous Vide Cooker χρησιμοποιεί μια μέθοδο μαγειρέματος λουτρού νερού που επιτρέπει στο στήθος να μαγειρευτεί σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά το μαγείρεμα αυτής της χαμηλής θερμοκρασίας, το Sous Vide διατηρεί τη θερμοκρασία ελεγχόμενη σε ακριβώς 135F για 44 ώρες. Ο καπνιστής Bradley συγχαίρει αυτή τη μέθοδο μαγειρέματος ωραία, επιτρέποντας τον απόλυτα ελεγχόμενο καπνό για 3 ώρες. Το στήθος κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα σας με μια ωραία γεύση καπνού.

Ingredients

1 ψαρονέφρι

Καρύκευμα ψαρονέφρι

¼ κουταλάκι του γλυκού υγρό καπνό (προαιρετικά)

¼ φλιτζάνι ξύδι από λευκό κρασί

¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

Sous Vide Anova

Σφραγιστικό κενού Anova

P10 Bradley Smoker

Πτυσσόμενο τραπέζι Bradley Smoker

Αντικολλητικά πατάκια σιλικόνης Bradley Smoker

Bradley Smoker εργαλεία

Thermoworks timestick τρίο

Thermoworks thermapen one

Ρυθμίσεις Bradley Smoker:

Bisquettes: Hunters Blend

Θερμοκρασία: 226ºF

Χρονοδιακόπτης καπνού: 3 ώρες

Χρονοδιακόπτης: 3 ώρες

Preparation

Ρυθμίστε την κουζίνα Anova Sous Vide στους 135ºF (57,2ºC) για 44 ώρες.

Αλατοπιπερώστε το ψαρονέφρι πολύ από όλες τις πλευρές και τοποθετήστε το σε μια σακούλα που σφραγίζεται με κενό.

Προσθέστε το ξύδι από λευκό κρασί, το ελαιόλαδο και τον υγρό καπνό αν θέλετε. Τοποθετήστε το ψαρονέφρι στο υδατόλουτρο.

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 226ºF (107,8ºC).

Ενώ ο καπνιστής θερμαίνεται, αφαιρέστε το ψαρονέφρι από το λουτρό νερού και τοποθετήστε το σε έναν κουβά πάγου για να το αφήσετε να κρυώσει για 30 λεπτά.

Αφαιρέστε το ψαρονέφρι από τη σακούλα με ηλεκτρική σκούπα, στεγνώστε τα και προσθέστε επιπλέον καρυκεύματα αν θέλετε.

Τοποθετούμε στο καπνιστή για 3 ώρες ή μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα το εξωτερικό του.

Κόψτε το ψαρονέφρι σε φέτες και απολαύστε το!

    Συνταγή: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa

    του Hunter
     Μείγμα

    Hunters Blend Bisquettes για τον Bradley Smoker

    Εμπλουτίζουμε με δεντρολίβανο, θυμάρι και μαύρο πιπέρι το ζευγάρι μπισκότων σφενδάμου με κρέας κυνηγιού, πουλερικά, ψάρι, αρνί, μοσχάρι και λαχανικά.

    Shop Now