Teriyaki Burnt Ends

Teriyaki Burnt Ends



Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!

Ingredients

Τσακ ψητό

Σάλτσα Teriyaki

Αλας

Πιπέρι

Σκόνη σκόρδου

Πράσινα κρεμμύδια

σουσάμι

Προαιρετικός:

Μπισκότα από ξύλο σφενδάμου

Preparation

Κόψτε το ψητό σας σε κύβους και αλατοπιπερώστε το και το σκόρδο.

Βάλτε το βόειο κρέας στον καπνιστή σας και καπνίστε το στους 220°F ή 105°C για περίπου 2 ώρες. Προαιρετικός: Μπορείτε να το καπνίσετε με μπισκότα σφενδάμου για επιπλέον γεύση καπνού.

Μετά από 2 ώρες, τοποθετήστε το κρέας σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και ανακατέψτε με μια γενναία ποσότητα σάλτσας teriyaki.

Τοποθετήστε ξανά το ταψί με αλουμινόχαρτο στον καπνιστή για επιπλέον 2 ώρες στους 270°F ή 135°C.

Αφήστε το να ξεκουραστεί για άλλα 10 λεπτά πριν το γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια και σουσάμι.

Συνταγή από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά

Σφεντάμι
 Ξύλο

Μπισκότα σφενδάμου για Bradley Smokers

Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.

Shop Now