Teriyaki Burnt Ends
Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!
Ingredients
Τσακ ψητό
Σάλτσα Teriyaki
Αλας
Πιπέρι
Σκόνη σκόρδου
Πράσινα κρεμμύδια
σουσάμι
Προαιρετικός:
Μπισκότα από ξύλο σφενδάμου
Preparation
Κόψτε το ψητό σας σε κύβους και αλατοπιπερώστε το και το σκόρδο.
Βάλτε το βόειο κρέας στον καπνιστή σας και καπνίστε το στους 220°F ή 105°C για περίπου 2 ώρες. Προαιρετικός: Μπορείτε να το καπνίσετε με μπισκότα σφενδάμου για επιπλέον γεύση καπνού.
Μετά από 2 ώρες, τοποθετήστε το κρέας σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και ανακατέψτε με μια γενναία ποσότητα σάλτσας teriyaki.
Τοποθετήστε ξανά το ταψί με αλουμινόχαρτο στον καπνιστή για επιπλέον 2 ώρες στους 270°F ή 135°C.
Αφήστε το να ξεκουραστεί για άλλα 10 λεπτά πριν το γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια και σουσάμι.
Συνταγή από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά
Σφεντάμι
Ξύλο
Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.
Shop Now