Καπνιστό Βοδινό κρέας Παϊδάκια
Τα καπνιστά νευρώσεις βοείου κρέατος είναι το όνειρο ενός σαρκοφάγων. Η πλούσια, καπνιστή γεύση διεισδύει στο τρυφερό κρέας, δημιουργώντας μια εμπειρία που είναι δύσκολο να αντισταθεί. Είτε είστε έμπειρος ενθουσιώδης μπάρμπεκιου ή αρχάριος στον κόσμο των καπνιστών κρέατος, αυτές οι νευρώσεις θα σας αφήσουν αναμφισβήτητα λαχτάρα για περισσότερα.
Ingredients
Παϊδάκια βοδινού
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ή ζεστή σάλτσα
4 κουταλιές της σούπας χοντρό τριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας θαλασσινό αλάτι
Preparation
Αφαιρέστε το επάνω στρώμα λίπους και ασημένιο δέρμα για να αποκαλύψετε το κρέας των πλευρών.
Από την πλευρά των οστών, αφαιρέστε τη μεμβράνη όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι συχνά πιο εύκολο να ξεκινήσετε με ένα μαχαίρι βουτύρου ή κάτι παρόμοιο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μια χαρτοπετσέτα για να πιάσετε τη μεμβράνη και να τραβήξετε.
Εφαρμόστε τη μουστάρδα ή την καυτερή σάλτσα ως συνδετικό για το τρίψιμο - αυτό είναι απλώς ένα πολύ λεπτό στρώμα σε όλη την επιφάνεια των πλευρών.
Ανακατεύουμε εκ των προτέρων το καρύκευμα σε ένα μικρό μπολ, ώστε να κατανέμεται ομοιόμορφα όταν ρίχνουμε. Δώστε στα πλευρά μια καλή επίστρωση του τριψίματος παντού από όλες τις πλευρές. Μας αρέσει να το κρατάμε αυτό ωραίο και απλό, αλλά μπορείτε να προσθέσετε ό,τι άρωμα θέλετε σε αυτό το τρίψιμο αν θέλετε.
Μέθοδος καπνίσματος
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 110 C και μόλις φτάσει στη θερμοκρασία, ενεργοποιήστε τη ρύθμιση καπνού χρησιμοποιώντας τα μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής σας. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε Δρυς με τα μοσχαρίσια παϊδάκια μας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια γεύση θέλετε.
Προσθέστε τα μοσχαρίσια παϊδάκια στον καπνιστή με ένα δίσκο στο ράφι από κάτω για να πιάσουν τυχόν σταλαγματιές και χυμούς και καπνίστε για περίπου 8 ώρες όταν η εσωτερική θερμοκρασία είναι 95-99 C όταν το κρέας είναι πολύ μαλακό χωρίς αντίσταση.
Δρυς
Ξύλο
Το πιο ευπροσάρμοστο ξύλο από όλα είναι η βελανιδιά. Ταιριάζει ιδιαίτερα με πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και κυνήγι.
Shop Now