Καπνιστό Βοδινό κρέας Tacos
Το καπνιστό μάγουλο μπιφτέκι είναι η απόλυτη σύντηξη γεύσης και τρυφερότητας. Αργή καπνίζοντας στην τελειότητα, αυτά τα χυμώδη morsels είναι ένας παίκτης-changer στον κόσμο των tacos. Η καπνιστή, τήξη στο στόμα σας, σε συνδυασμό με τις αγαπημένες σας επικαλύψεις, δημιουργεί μια εμπειρία taco όπως καμία άλλη. Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε με κάθε αλμυρό δάγκωμα.
Ingredients
4 Μοσχαρίσια μάγουλα
Αγαπημένο μοσχαρίσιο τρίψιμο – φτιάξαμε το δικό μας απλό συνδυάζοντας 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου, κρεμμύδι σε σκόνη και γλυκιά πάπρικα.
1 μπουκάλι Ginger Beer
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ή ζεστή σάλτσα
1 πακέτο τορτίγιες
Salsa:
Μάτσο γλυκές ντομάτες κόλιανδρος 1 σκελίδα σκόρδο 1 κόκκινο κρεμμύδι ½ κουταλάκι του γλυκού σπόροι κύμινου ½ κουταλάκι του γλυκού Αλάτι ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι Χυμός από ½ λάιμ πρέζα λευκή ζάχαρηPreparation
Κόψτε όλο το επιφανειακό λίπος και το ασημένιο δέρμα από τα μάγουλα του βοείου κρέατος.
Καρυκεύστε τα μοσχαρίσια μάγουλα με το αγαπημένο σας τρίψιμο.
Για να βοηθήσετε το τρίψιμο να κολλήσει, τρίψτε λίγη από τη μουστάρδα ή την καυτερή σάλτσα στο εξωτερικό του κρέατος.
Μέθοδος καπνίσματος
Ρυθμίστε το Smoker στους 110-125C και ενεργοποιήστε τη λειτουργία καπνού. Χρησιμοποιούμε μπισκότα Cherry Flavor που λατρεύουμε με μοσχαρίσια μάγουλα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια γεύση θέλετε.
Μόλις φτάσει σε θερμοκρασία, τοποθετήστε τα μάγουλα στο καπνιστή. Καπνίζετε μέχρι να έχετε ένα ωραίο χρώμα και η εσωτερική θερμοκρασία να είναι περίπου 75-80C. Αυτό θα διαρκέσει περίπου 3-4 ώρες.
Τοποθετήστε τα μάγουλα σε ένα δίσκο με την μπύρα τζίντζερ. Ψάχνετε να καλύψετε περίπου 1 cm από τα μάγουλα με τις κορυφές να είναι ακόμα έξω από το υγρό.
Ρίξτε τη ζάχαρη πάνω από τα μάγουλα και μέσα στην μπύρα τζίντζερ. Τυλίξτε το δίσκο με μια στρώση αλουμινόχαρτου και βάλτε το ξανά για να ψηθεί μέχρι τα μάγουλα του βοείου κρέατος να πάρουν θερμοκρασία 95 C ή να είναι πολύ τρυφερά στην αφή, αυτό θα είναι περίπου 1,5-2 ώρες.
Ξεκουράστε τα μάγουλα για περίπου 30 λεπτά πριν τα τραβήξετε για να τα σερβίρετε. Για τη σάλτσα ψιλοκόβουμε τη ντομάτα, το κόκκινο κρεμμύδι και το σκόρδο. Χοντροκόβουμε τον κόλιανδρο. Συνδυάστε τα πάντα μαζί.
Κλήθρα
ξύλο
Η σκλήθρα χρησιμοποιείται συνήθως για καπνιστό σολομό λόγω της πιο ήπιας γεύσης της. Ωστόσο, χάρη στην ελαφριά, γλυκιά και μοσχομυριστή γεύση του, είναι μια απαλή γεύση καπνού ιδανική για σχεδόν κάθε πιάτο.
Shop Now