Πώς να φτιάξετε ένα Καπνιστό χάμπουργκερ
Ψάχνετε για ένα νόστιμο, καπνιστό μπιφτέκι; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από αυτή τη συνταγή από το Smokin 'With Joe! Φτιαγμένο με άπαχο βοδινό κρέας, κρέμα γάλακτος, κρεμμύδια και σάλτσα Worcestershire, αυτά τα μπιφτέκια είναι αργά μαγειρεμένα σε έναν καπνιστή και στη συνέχεια ψητά στην τελειότητα για μια στοματική, καπνιστή γεύση.
Ingredients
1 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά που τρέφεται με χόρτο
1 Αυγό
¼ φλιτζάνι κρέμα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher
1 κγ αλεσμένο πιπέρι
¼ φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
1 Μικρό κρεμμύδι σε κυβάκια
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
Preparation
Σε ένα μπολ, προσθέστε το βόειο κρέας, το αυγό, την κρέμα γάλακτος, το σκόρδο σε σκόνη, αλάτι, πιπέρι, ψίχουλα ψωμιού, τα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους, τη σάλτσα Worcestershire και ανακατέψτε τα όλα μαζί με τα χέρια σας.
Τυλίξτε το μείγμα του βοείου κρέατος μέχρι να αποκτήσει ένα σχήμα μπάλας.
Κόψτε το μείγμα του βοείου κρέατος σας σε τέσσερα μέρη και, στη συνέχεια, συνεχίστε να τα τρίβετε σε σχήμα μπιφτέκι.
Τοποθετήστε τα μπιφτέκια σας σε ένα καπνιστή, βάλτε τη θερμοκρασία ψησίματος στους 225ºF (107ºC) και χρόνο μαγειρέματος σε 1 ώρα και 20 λεπτά και χρόνο καπνίσματος για 1 ώρα και 20 λεπτά.
Μόλις τελειώσει ο χρόνος, φέρτε τα μπιφτέκια σας και ψήστε τα για 10 λεπτά.
Μόλις τελειώσει η ώρα του μπάρμπεκιου, βάλτε τα σε λίγο ψωμί, ή ό,τι άλλο επιλέξετε.
Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο