How to Make Smoked Flank Steak

Πώς να κάνετε καπνιστό Μπριζόλα



Αυτή η νόστιμη συνταγή μπριζόλας είναι ιδανική για κάθε εραστή κρέατος. Με ένα απλό καρύκευμα αλατιού και λίγες ώρες στον καπνιστή, αυτή η μπριζόλα είναι τρυφερή, ζουμερή και γεμάτη γεύση.

Ingredients

Μπριζόλα 3 λιβρών

1 ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Preparation

Κόψτε τις άκρες της μπριζόλας αφαιρώντας το λίπος και τις ίνες από τη μπριζόλα.

Ρίξτε το αλάτι σας στη μπριζόλα, τοποθετήστε τη μπριζόλα σας σε μια σχάρα και τοποθετήστε τη σχάρα σας στο ψυγείο και αφήστε τη να καθίσει για 2 ώρες.

Μετά από 2 ώρες, χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσει η μπριζόλα και στις δύο πλευρές.

Τοποθετήστε τη μπριζόλα σας σε μια άλλη σχάρα και βάλτε την στο καπνιστή σας. Αφήστε τη θερμοκρασία μαγειρέματος να είναι 200ºF (93ºC), για 3 ώρες, και προσθέστε 6 μπισκότα στο καπνιστή σας.

Μετά από 1 ώρα και 50 λεπτά, ελέγξτε ξανά τη μπριζόλα σας, μόλις φτάσει στους 122ºF (50ºC) εσωτερική θερμοκρασία μπριζόλας, βγάλτε τη μπριζόλα σας και τοποθετήστε τη σε μια σχάρα και αναποδογυρίστε την κάθε 15-30 δευτερόλεπτα.

Μόλις τελειώσετε το ψήσιμο, βάλτε το σε ένα πιάτο και απολαύστε το!

Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο