How to Make Smoked Tomahawk Steak

Πώς να κάνετε καπνιστό Μπριζόλα tomahawk



Σε αυτό το βίντεο, ο Joe καπνίζει κάποια μπριζόλα Tomahawk και τελειώνει στη σχάρα πριν το σερβίρει.

Ingredients

Μπριζόλα Tomahawk

Περίπου ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ανά κιλό

Preparation

*12-24 ώρες πριν φτιάξετε αυτή τη συνταγή, ετοιμάστε τη μπριζόλα σας προσθέτοντας ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ανά κιλό της μπριζόλας σας, μετά από μερικές ώρες, γυρίστε τη μπριζόλα από την άλλη πλευρά και πασπαλίστε με αλάτι και από την άλλη πλευρά, βάλτε την στο ψυγείο όταν γίνει.*

Τοποθετήστε τη μπριζόλα σας απευθείας στο καπνιστή, βάλτε τη θερμοκρασία ψησίματος στους 150ºF (65ºC), χρόνος μαγειρέματος 5 ώρες, χρόνος καπνίσματος 4 ώρες και προσθέστε 12 μπισκότα δρυός ουίσκι στο κάτω μέρος.

Μόλις περάσει ο χρόνος, αφαιρέστε τη μπριζόλα σας από το καπνιστή και τοποθετήστε τη στη σχάρα και αναποδογυρίστε την κάθε 30 δευτερόλεπτα, η εσωτερική θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 135ºF (57ºC) όταν τελειώσετε.

Μόλις τελειώσετε, τοποθετήστε τη μπριζόλα σας σε ένα πιάτο και απολαύστε!

Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο

Ουίσκι
Δρυς

Μπισκότα ουίσκι δρυός για Bradley Smokers

Ειδικά δημιουργημένο για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο. Ταιριάζει με κόκκινο κρέας, χοιρινό, ψάρι (κυρίως σολομό) και βαρύ κυνήγι.

Shop Now