How to Make Smoked Filet Mignon

Πώς να κάνετε καπνιστό Φιλέτο μινιόν



Προετοιμαστείτε για μια γαστρονομική απόλαυση με αυτές τις μπριζόλες καπνιστού φίλτρου. Μαριναρισμένο σε ένα γευστικό μείγμα βοτάνων, μπαχαρικών και λευκού κρασιού, αυτές οι τρυφερές περικοπές είναι χαριτωμένες στην τελειότητα σε μια σιδερένια κατσαρόλα, και στη συνέχεια καπνίζονται με εξειδίκευση στον καπνιστή Bradley στους 226ºF μέχρι να φτάσετε σε μια ζουμερή εσωτερική θερμοκρασία 150ºF, αφήνοντας σας με ένα τήγμα- Η εμπειρία μπριζόλας στο στόμα σας είναι απλά ακαταμάχητη.

Ingredients

2 Φιλέτο μινιόν

1 πακέτο φρέσκο θυμάρι

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

¼ φλιτζάνι νερό

¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κουταλιές της σούπας ξύδι από λευκό κρασί

1 κουταλιά της σούπας πάπρικα

1 κουταλιά της σούπας ολόκληρους κόκκους μαύρου πιπεριού θρυμματισμένοι

1 κουταλιά της σούπας αλάτι kosher

1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο κόλιανδρο

2 κουταλιές της σούπας ζιζάνιο άνηθο

2 κουταλάκια του γλυκού νιφάδες θρυμματισμένης κόκκινης πιπεριάς

Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

P10 Bradley Smoker

Πτυσσόμενο τραπέζι καπνιστή Bradley

Αντικολλητικά χαλάκια σιλικόνης καπνιστή Bradley

Bradley Smoker εργαλεία

Thermoworks timestick τρίο

Thermoworks thermapen one

Ρυθμίσεις Bradley Smoker:

Μπισκετάκια: Μπύρα

Θερμοκρασία: 226ºF (107°C)

Χρονοδιακόπτης καπνού: 60 λεπτά

Χρονοδιακόπτης: 120 λεπτά

Preparation

Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις ρυθμίσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Σε ένα μπολ προσθέτουμε νερό, λευκό κρασί, ελαιόλαδο, πάπρικα, μαύρο ολόκληρο πιπέρι, σκόνη σκόρδου, κρεμμύδι σε σκόνη, τριμμένο κόλιανδρο, άνηθο, νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και ανακατεύουμε. Αυτή είναι η μαρινάδα που θα χρησιμοποιήσετε για να μαγειρέψετε τη μπριζόλα σας.

Χρησιμοποιώντας ένα σιδερένιο τηγάνι, τοποθετήστε τις μπριζόλες στο τηγάνι και ρίξτε τη μαρινάδα από πάνω. Τοποθετήστε το φρέσκο θυμάρι ανάμεσα στις δύο μπριζόλες, προσθέστε μια πρέζα αλάτι Kosher, βούτυρο και αφήστε το να μαριναριστεί για 15 λεπτά στο ψυγείο μέσα στο τηγάνι.

Τοποθετήστε το σιδερένιο τηγάνι στο καπνιστή για 120 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 150ºF (66ºC).

Συνταγή από: MoodieFoodieTulsa

Μπύρα
Ξύλο

Μπισκετάκια μπύρας για Bradley Smokers

Μπισκετάκια μπύρας για καπνιστό φαγητό με έγχυση λυκίσκου. Ιδανικό για μοσχάρι, κοτόπουλο, παϊδάκια ή λουκάνικο.

Shop Now