Πώς να κάνετε καπνιστό Βόειο βόειο κρέας συνταγή
Αυτές οι νόστιμες καπνιστές σύντομες νευρώσεις θα σας κάνουν περισσότερο!
Ingredients
Μοσχαρίσια παϊδάκια
Μουστάρδα
Ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι και την πάπρικα
Τρίψιμο πάρτι για ουρά
Για καρύκευμα:
καστανή ζάχαρη
Βούτυρο
Μέλι
Ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι και την πάπρικα
Γλασέ με ραβδώσεις και σάλτσα μπάρμπεκιου
Preparation
Χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα, τραβήξτε προς τα κάτω τη μεμβράνη των πλευρών σας και πασπαλίστε μουστάρδα στο πλευρό.
Χρησιμοποιώντας το καρύκευμά σας και πασπαλίστε το σε όλο το παϊδάκι, αναποδογυρίστε το πλευρό σας και κάντε το ίδιο.
Αφήστε το πλευρό σας με τα καρυκεύματα να καθίσει για 15 λεπτά.
Προθερμάνετε το καπνιστή σας και αφήστε το να τρέξει στους 250ºF (121°C), προσθέστε 5-6 μπισκότα στο καπνιστή, βάλτε το χρόνο καπνίσματος για 3 ώρες και προχωρήστε στο να βάλετε το παϊδάκι στο καπνιστή.
Μετά από 1 ώρα, ελέγξτε ξανά τα πλευρά σας, εάν είναι ακόμα στεγνά, ραντίστε τα με νερό και περιστρέψτε το ράφι γύρω-γύρω και ρίξτε ξανά νερό.
Μετά από 3 ώρες, βγάζετε τα παϊδάκια και πασπαλίζετε την καστανή ζάχαρη σε ένα αλουμινόχαρτο, βάζετε τακάκια με ανάλατο βούτυρο στη μαύρη ζάχαρη, περιχύνετε με μέλι πάνω από την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο, προσθέτετε το ίδιο καρύκευμα που χρησιμοποιήσατε, βάλτε το κόκκαλο της πλευράς. -με την πλευρά προς τα πάνω και τυλίγουμε διπλά το πλευρό σε αλουμινόχαρτο.
Ξαναβάζουμε το παϊδάκι με αλουμίνιο στη σχάρα και το καπνίζουμε για άλλες 2 ώρες.
Μετά από δύο ώρες, βγάζετε τα παϊδάκια σας και τα αλατοπιπερώνετε με γλάσο από παϊδάκια και σάλτσα μπάρμπεκιου.
Βάλτε το πλευρό σας στο καπνιστή για άλλη μια ώρα, μόλις τελειώσει, βγάλτε το και απολαύστε το!
Συνταγή: Μιχάλης Δημαγίστης – Σεφ Μιχαήλ Δημαγίστριας