Πώς να κάνετε το Hickory καπνιστό Πρωταρχικός Συνταγή
Αυτό το Hickory Smoked Prime Rib είναι αργό-ψητό στην τελειότητα! Η ιδανική συνταγή για το Prime Dining.
Ingredients
8-10 λίβρες ψητό με 4 κόκαλα
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ντιζόν
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
2 κουταλάκια του γλυκού δεντρολίβανο αποξηραμένο
2 κουταλιές της σούπας ξερό θυμάρι
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες σε πάστα
Αλάτι χοντρό και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Preparation
Κόψτε το λίπος καπάκι του ψητού σας εάν είναι περισσότερο από ¼ ίντσα πάχους. Δένουμε το ψητό ανάμεσα στα κόκαλα με σπάγκο χασάπη.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, τη σάλτσα Worcestershire, το δεντρολίβανο, το θυμάρι και το σκόρδο.
Απλώνουμε το μείγμα στο κρέας και το αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα. Το αφήνουμε ακάλυπτο στο ψυγείο για 8 ώρες.
Προθερμάνετε τον καπνιστή σας στους 250°F (121°C) Τοποθετήστε το αρχικό πλευρό μέσα στο καπνιστή και καπνίστε το για περίπου 4 ώρες ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 125°F (52°C) για σπάνια ή 135°F (57°C) ) για μεσαία-σπάνια. Χρησιμοποιήστε μπισκότα hickory για αυτή τη συνταγή.
Αφαιρέστε το κρέας από το καπνιστή και τεντώστε το χαλαρά με αλουμινόχαρτο. Αφήστε το να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό μαχαίρι για να χαράξετε το κρέας. Σερβίρουμε με χρένο, αν θέλουμε.
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now