Smoked Lancaster County Dried Beef Recipe

Καπνισμένο κομητεία Lancaster Αποξηραμένο βόειο κρέας Συνταγή



Το Smoked Lancaster County αποξηραμένο βόειο κρέας είναι μια αργή αποξηραμένη και αργή καπνιστή λιχουδιά με μια βαθιά καπνιστή γεύση. Μπορείτε να το κόψετε λεπτό και να χρησιμεύσετε ως κρέας deli. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με σάλτσα, ή να το σερβίρετε ως κρέμα αποξηραμένο βόειο κρέας πάνω από τοστ, μπισκότα και πατάτες. Φυσικά μπορείτε να έχετε αγοραστεί από το κατάστημα. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που είναι σπιτικό.

Ingredients

3-5 λίβρες μοσχαρίσιο στρογγυλό ψητό

1 κουταλιά της σούπας Tenderquick για κάθε κιλό βοδινό κρέας

1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη για κάθε κιλό βοδινό κρέας

1 κουταλιά της σούπας τριμμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

3 φύλλα δάφνης (θρυμματισμένα)

1 αποξηραμένη πιπεριά τσίλι (θρυμματισμένη)

10 μούρα αρκεύθου (θρυμματισμένα)

Preparation

Κόψτε καλά το μοσχαρίσιο κρέας με όλα τα λίπη και το ρινί.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της θεραπείας μαζί σε ένα μπολ.

Τρίψτε τη θεραπεία σε όλη την επιφάνεια του κρέατος. Περάστε καλά. Τοποθετήστε τα ψητά μαζί με την υπόλοιπη θεραπεία σε μια σακούλα με φερμουάρ γαλονιού. Τοποθετήστε τη σακούλα στο ψυγείο για 12 ημέρες, γυρίζοντας κάθε δύο μέρες.

Καπνός στα 130ºF (54.4°C) για 8-12 ώρες.

Καπνιστής μέχρι 160ºF (71.1°C). Και καπνίζετε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος να φτάσει τους 135ºF (57.2°C) .

Τοποθετήστε τα ψητά ξανά στο ψυγείο (ακάλυπτα) για 5 ημέρες για να στεγνώσουν πριν τα κόψετε σε φέτες.

Φέτα λεπτή.

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τους 135°F (57.2°C) εσωτερική θερμοκρασία μαγειρέψτε μέχρι να φτάσει τους 140°F (60°C).