Καπνιστό Βοδινό κρέας Συνταγή
Αυτός είναι ένας πολύ απλός και πρακτικός τρόπος για να φτιάξετε το δικό σας καπνιστό βόειο κρέας.
Ingredients
5 λίβρες εξωτερικά στρογγυλά κομμένα ¼ σε φέτες
Hi Mountain Jerky Cure (Μείγμα πιπεριών)
Preparation
Ανακατέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες που συνοδεύουν την σπασμωδική θεραπεία
Πασπαλίστε ομοιόμορφα τις φέτες
Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 μέρες
Κάπνισμα:
Καπνίζετε με 1 αγριόχορτο και μετά 2 κεράσι και μετά 1 χίκυρι
Ψήνουμε στους 250ºF για 4-5 ώρες ή μέχρι να γίνει το επιθυμητό
Φροντίστε να περιστρέφετε τα ράφια κάθε ώρα
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now