Smoked Brisket Recipe

Καπνιστό Στήθος ζώου Συνταγή



Μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα ζουμερό στήθος στον καπνιστή Bradley με αυτά τα απλά και αποτελεσματικά βήματα!

Ingredients

13 κιλά ψαρονέφρι

Ελαιόλαδο

Το καρύκευμα:

Αλας

Πιπέρι

Σκόρδο

Preparation

Ξεκινήστε κόβοντας το λίπος (άφησα περίπου ένα τέταρτο της ίντσας στην επίπεδη πλευρά).

Χρησιμοποιήστε λίγο λάδι και απλώστε το πάνω στο κρέας για να κρατήσει το καρύκευμα.

Αλατοπιπερώστε το κρέας.

Καπνίστε σε P10 στους 220ºF (104,4ºC), χρησιμοποιήστε μπισκότα hickory για την εκπληκτική γεύση καπνού.

Καπνίστε όλη τη νύχτα και ελέγξτε το το πρωί μόλις ο καπνιστής φτάσει σε σταθερή θερμοκρασία 160ºF (71,1ºC).

Στη συνέχεια, προχωρήστε και τυλίξτε το.

Αφήστε το να καθίσει και στη συνέχεια τυλίξτε το διπλό, ψεκάστε το και αλουμινόχαρτο.

Τοποθετήστε το ξανά στο καπνιστή μέχρι να φτάσει στους 203ºF (95ºC) βαθμούς, αφαιρέστε το και αφήστε το να ξεκουραστεί για 1 ώρα πριν το σερβίρετε.

Συνταγή Από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now