Καπνισμένο μπάρμπεκιου νότιου στυλ Στήθος ζώου Συνταγή
Ετοιμαστείτε να βυθίσετε τα δόντια σας στην απόλυτη εμπειρία BBQ με τη συνταγή καπνιστού στήθους Southern Style! Αργά-μαγειρεμένο στην τελειότητα και εγχυμένη με καπνιστή, αλμυρή γεύση, αυτό το κλασικό πιάτο είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένα πλήθος-ψευδής σε οποιοδήποτε cookout ή συγκέντρωση.
Ingredients
Ψαρονέφρι 2,5 Kg έως 3 kg (5 lb έως 6 lb).
150 ml (⅔ γ) αποξηραμένη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (στεγνή στο φούρνο πριν τη χρήση)
150 ml (⅔ ντο) σκόρδο αλάτι
125 ml (½ γ) πάπρικα
45 ml (3 κουταλιές της σούπας) πιπέρι
30 ml (2 κουταλιές της σούπας) τσίλι σε σκόνη
15 ml (1 κουταλιά της σούπας) το καθένα μοσχάρι σε σκόνη, αλεσμένο τζίντζερ, σκόνη κρεμμυδιού, κιμάς κόλιανδρος, πιπέρι καγιέν
French's ballpark mustard (πολλές)
Preparation
Πιέστε το ψαρονέφρι με πολλή μουστάρδα.
Ανακατέψτε όλα τα ξηρά συστατικά μαζί για να δημιουργήσετε ένα τρίψιμο.
Τυλίξτε το ψαρονέφρι που καλύπτεται με μουστάρδα στο τρίψιμο.
Μέθοδος καπνίσματος:
Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Mesquite, καπνίστε και μαγειρέψτε για περίπου 10 ώρες.
Το αμορτισέρ πρέπει να είναι μισάνοιχτο και η θερμοκρασία πρέπει να είναι σταθερή στους 80°C έως 90°C (180°F έως 200°F).
Καπνίζετε για τουλάχιστον 4 ώρες ή περισσότερο, ανάλογα με το πόσο δυνατή γεύση καπνού θέλετε.
Ελέγχετε περιστασιακά τον κάτω δίσκο σας για να βεβαιωθείτε ότι τα στάγματα δεν ξεχειλίζουν. Θυμηθείτε ότι αυτό το κομμάτι κρέατος μαγειρεύεται καλύτερα πολύ αργά και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Για να εξυπηρετήσει:
Κόβουμε το κρέας σε χοντρές φέτες και σερβίρουμε με μεγάλα ρολά κρούστας και ποιοτική σάλτσα μπάρμπεκιου.
Συμβουλή έτοιμη για σερβίρισμα: ποτέ μην βάζετε σάλτσα μπάρμπεκιου στο κρέας, σερβίρετέ το ξεχωριστά ως ντιπ.
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now