plate of steak nachos

Καπνιστό Μπριζόλα nachos Συνταγή



Παραδοσιακά, τα nachos είναι θερμαινόμενα τσιπς tortilla που καλύπτονται με τυρί και συχνά χρησίμευαν ως σνακ ή ορεκτικό. Ωστόσο, αν προσθέσετε κάποια πρωτεΐνη, όπως αυτή η καπνιστή μπριζόλα, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα κύριο πιάτο.

Ingredients

1 καπνιστή μπριζόλα

¼ φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου

1 πράσινη πιπεριά - ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους

1 κρεμμύδι - ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους

2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί τσένταρ

1 σακούλα πατατάκια νάτσο

Preparation

Προθερμάνετε το φούρνο στους 425°F.

Αλείφουμε τη μπριζόλα με σάλτσα BBQ και την κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.

Απλώστε τσιπς νάτσο σε μια πέτρα πίτσας ή ένα ταψί.

Από πάνω ρίχνουμε λωρίδες μπριζόλας και πιπεριά και κρεμμύδι σε κυβάκια.

Από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα το τριμμένο τσένταρ.

Ψήνετε στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και μόλις αρχίσει να βγάζει φουσκάλες.

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα