Smoked Bolognese Recipe

Καπνιστό Μπολόνια Συνταγή



Γνωρίζατε ότι είναι δυνατόν να πάρετε την κατσαρόλα όπου φτιάξατε τη σάλτσα της Μπολόνια απευθείας στον καπνιστή; Μάθετε πώς να προετοιμάσετε την καπνιστή σάλτσα Μπολόνια για να εξυπηρετήσετε με τα αγαπημένα σας ζυμαρικά. Δεν μπορείτε ποτέ να πάτε στραβά με το κλασικό σπαγγέτι.

Ingredients

1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

½ κρεμμύδι - ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες

3-4 μεσαίου μεγέθους ντομάτες - ψιλοκομμένες

500 ml σάλτσα ντομάτας

2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα

1 κουταλάκι αποξηραμένο βασιλικό

2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Πακέτο με τα αγαπημένα σας ζυμαρικά

Μπισκότα με γεύση Bradley – μήλο

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή στους 200-225°F με μπισκότα με γεύση μήλου.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μαντεμένια κατσαρόλα, ή βαθύ μαντεμένιο τηγάνι.

Προσθέστε τον κιμά, το σκόρδο και τα κρεμμύδια στο τηγάνι.

Μόλις το κρέας ροδίσει και τα κρεμμύδια γίνουν διάφανα, προσθέστε τις ντομάτες, τη σάλτσα ντομάτας, την πάπρικα, τον βασιλικό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε.

Αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Αφαιρέστε τη μαντεμένια κατσαρόλα από τη σόμπα και τοποθετήστε την στον προθερμασμένο καπνιστή.

Καπνίζετε για 1 - 1 ½ ώρα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Όσο καπνίζει η σάλτσα, ετοιμάστε τα ζυμαρικά της επιλογής σας (σύμφωνα με τις οδηγίες). Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με τα κλασικά μακαρόνια.

Όταν τελειώσει το κάπνισμα της σάλτσας, αφαιρέστε την από τον καπνιστή και ανακατέψτε με το βούτυρο.

Στραγγίστε τα ζυμαρικά μόλις ψηθούν και σερβίρετε με τη φρεσκοκαπνισμένη σάλτσα Μπολονέζ.

μήλο
 Ξύλο

Μπισκετάκια Apple για Bradley Smokers

Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.

Shop Now