Καπνιστό Roquefort Steer Burger Συνταγή
Αυτό είναι ένα μπιφτέκι που είναι ασυνήθιστο και υπέροχο. Έχει μια εκπληκτική συστροφή. Χωρίς κέτσαπ ή μουστάρδα. Από εκεί εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε είτε να ψήνετε είτε να καπνίζετε το μπιφτέκι. Προτιμώ να καπνίζω στους 200 ° F για περίπου 20 λεπτά και έπειτα χτύπησε τη σχάρα μέχρι να γίνει.
Ingredients
Αλεσμένο τσοκ καρυκευμένο – το λίπος δίνει καλύτερη γεύση
Ψωμάκι μπιφτέκι με σουσάμι
Preparation
Φτιάξτε μπιφτέκια πάχους περίπου ½″ και αρκετά μεγάλο ώστε να καλύψει πλήρως ένα μεγάλο ψωμάκι μπιφτέκι με σουσάμι. Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς. Θα καταλήξουν να ζυγίζουν περίπου ⅓ + κιλά το καθένα.
Τοποθετήστε σε προθερμασμένο καπνιστή στους 200°F και εφαρμόστε καπνό για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα από το καπνιστή και ολοκληρώστε το μαγείρεμα στο γκριλ.
Ή απλά μαγειρέψτε πλήρως στη σχάρα.
Φρυγανίστε ελαφρά το τσουρέκι και απλώστε ένα καλό «Roquefort Dressing» και στις δύο εσωτερικές πλευρές του ψωμιού.
Συμπληρώστε με μπιφτέκι και κρεμμύδι, τουρσί Vlasic Hamburger Dill. ΣΥΝ: ό,τι σας αρέσει (μαρούλι, ντομάτα, μπέικον κ.λπ.).
Απολαμβάνω
ChefBill