WTS Brisket Recipe

Καπνισμένο WTS Στήθος ζώου Συνταγή



Προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία στο στήθος με αυτή τη σχολαστικά δημιουργημένη συνταγή. Μετά τη γήρανση του στήθους για εβδομάδες για να ενισχύσει τη γεύση του, κόψτε το υπερβολικό λίπος και το παλτό με ένα γευστικό τρίψιμο, πριν το κάπνιζε χαμηλά και αργά στον καπνιστή Bradley. Το αποτέλεσμα είναι ένα τρυφερό, ζουμερό και στοματικό στήθος που θα σας αφήσει να λαχταράτε περισσότερο, συμπληρωμένο από το εντυπωσιακό άρωμα που γεμίζει την κουζίνα σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος.

Ingredients

Ψαρονέφρι 9-12 λιβρών συσκευασίας

Τρίψτε συστατικά:

¾ Φλιτζάνι πάπρικα

¼ φλιτζάνι κάθε χοντρό μαύρο πιπέρι, χοντρό αλάτι και ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας κάθε τσίλι σε σκόνη, σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη και 2 κουταλιές της σούπας καγιέν

Preparation

Γήρανση του στήθους:

Εάν αγοράσατε ένα ψαρονέφρι στολισμένο στην αγορά, τραβήξτε το από τη συσκευασία του και σφραγίστε το. ένας συσκευαστής είναι έτοιμος και έτοιμος.

Τοποθετήστε το ψαρονέφρι στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 εβδομάδες (3 είναι καλύτερα) αναποδογυρίζοντάς το κάθε μέρα.

Κόψιμο του στήθους:

Την ημέρα πριν από το κάπνισμα, τραβήξτε το ψαρονέφρι από τη συσκευασία του για λίγο κούρεμα με λίπος. Εάν αγοράσατε μια αγορά κομμένη, είστε ήδη έτοιμοι να πάτε.

Στη συσκευασία σας, κόψτε τα βαριά κομμάτια λίπους, αλλά μην παρασυρθείτε πολύ με το καπάκι σας, καθώς χρησιμεύει ως αυτοκατασκευή ενώ το μαγειρεύουμε.

Μόλις αφαιρέσετε τα βαριά μέρη του λίπους, θα δείτε τη λιπαρή κορδέλα που χωρίζει το επίπεδο από το σημείο. Περάστε το μαχαίρι σας κατά μήκος αυτής της κορδέλας σαν να πρόκειται να τα χωρίσετε. Εάν το λύγισμα στο κατάστημα ήταν σωστό, δεν θα πρέπει να έχετε πολύ χοντρή κορδέλα και δεν θα χρειαστεί να αφαιρέσετε πολύ.

Κάπνισμα/Μαγείρεμα Προετοιμασία:

Επιλέξτε το αγαπημένο σας τρίψιμο και μην ντρέπεστε με αυτό. Καλύψτε όλο το ψαρονέφρι και μην ξεχάσετε να στρώσετε εκεί που ήταν η λιπαρή κορδέλα.

Τοποθετήστε το ψαρονέφρι σε μια κλειδαριά με φερμουάρ 2 γαλονιών (εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια κλειδαριά με φερμουάρ τόσο μεγάλο, απλά κλείστε το) και βγάλτε όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα.

Βάλτε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.

Κάπνισμα:

Βγάλτε το ψαρονέφρι από την τσάντα του και τοποθετήστε το στη σχάρα σας στον πάγκο.

Αφήστε το ψαρονέφρι στον πάγκο για περίπου μία ώρα. Μόλις αρχίσει να ιδρώνει, είστε έτοιμοι. Και το ωραίο είναι ότι δεν είναι καν ψημένο και μυρίζει καλά ήδη.

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 220°F.

Τοποθετήστε το ψαρονέφρι στο καπνιστή στη μεσαία σχάρα. Η θερμοκρασία του ντουλαπιού θα πάρει αρκετό χρόνο για να επανέλθει, ειδικά αν έχετε πλήρες φορτίο.

Μόλις ο καπνιστής επανέλθει στους 220°F, εφαρμόστε 4 ώρες καπνού. Χρησιμοποιώ μεσκίτι αλλά χρησιμοποιήστε ό,τι γεύση σας ταιριάζει.

Τραβήξτε το ψαρονέφρι από τον καπνιστή και θα παρατηρήσετε ότι έχουν συρρικνωθεί αρκετά – αυτό είναι καλό.

Βάλτε το ψαρονέφρι σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο με μια πιτσιλιά από χυμό μήλου.

Καλύψτε καλά το ταψί με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε το στο φούρνο στους 220°F.

Κάνοντας ψαρονέφρι δεν πυροβολώ για καμία εσωτερική θερμοκρασία, παρά μόνο χαμηλή και αργή, αλλά αν μαντέψω μάλλον 190-205.

Αφαιρέστε από το τηγάνι και τυλίξτε σφιχτά σε αλουμινόχαρτο.

FTC για λίγες ακόμη ώρες (4-5 ώρες). Χρονομετρήστε το FTC σας για το δείπνο, αν χρειάζεστε λίγο περισσότερο ή λιγότερο, θα είστε εντάξει! Έμαθα ότι το FTC είναι ένα μεγάλο κλειδί, χάρη στους ανθρώπους στο Φόρουμ του Μπράντλεϋ… Τραβάει όλο το ζουμί πίσω στο κρέας! Μιλώντας για χυμό όταν βγάζετε τα ταψιά γεμάτα ψαρονέφρι από το φούρνο, ρίξτε τον χυμό σε μια κατσαρόλα. Είναι μια καλή βάση για σάλτσα!

Είδος μιμόζας
 Ξύλο

Μπισκετάκια μεσκίτι για Bradley Smokers

Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.

Shop Now