Καπνιστό Ribeye Συνταγή
Δεν χρειάζεστε πολλά για να προετοιμάσετε αυτό το καπνιστό ribeye. Απλά αλάτι, πιπέρι και πεκάν. Φόρεμα μπριζόλες με βούτυρο με γρασίδι και απολαύστε την καλύτερη μπριζόλα ποτέ!
Ingredients
6 – 12 έως 16 oz. ribeyes
Αλατοπίπερο
Βούτυρο
μπισκότα πεκάν
Preparation
Αλατοπιπερώστε τις 6 μπριζόλες πριν τις καπνίσετε (η δική μου έκατσε για 2 ημέρες).
Ρυθμίστε τη θερμοκρασία καπνιστή στους 200ºF.
Τοποθετήστε 2 μπριζόλες ανά σχάρα και χρησιμοποιήστε τις θέσεις των 3 μεσαίων ραφιών.
Τοποθετήστε το θερμόμετρο στην πιο μικρή μπριζόλα και τοποθετήστε το στην επάνω σχάρα.
Χρησιμοποιώντας ξύλο πεκάν, ξεκινήστε το μαγείρεμα και το κάπνισμα όσο ζεσταίνεται ο καπνιστής.
Μαγειρέψτε έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία (πριν από το σκηνικό και το ψήσιμο) φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία (έτρεξα στους 120ºF εσωτερική για να φτάσω στην τέλεια μεσαία σπάνια μπριζόλα).
Τραβήξτε και βάλτε σκηνή για 10 λεπτά.
Ψήστε με φλας σε γκριλ 400ºF για 1 λεπτό ανά πλευρά.
Ντύστε τις μπριζόλες με βούτυρο Kerrygold που τρέφεται με χόρτο και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠριζόλα ever!!!
Πέκαν
Ξύλο
Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.
Shop Now