Boneless Cross Rib Roast

Καπνισμένο κόκορα Ψητό Συνταγή



Αφεθείτε σε ένα ψητό ψητό σταυροειδούς, που είναι τρυφερό και γευστικό. Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί μια γευστική μέθοδο μαρινάδας και αργής μαγειρέματος για να δημιουργήσει ένα νόστιμο, κλασικό δείπνο βοδινού, ιδανικό για κάθε ειδική περίσταση.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) σταυρωτό ψητό χωρίς κόκαλα

1 μέτριο κρεμμύδι - κομμένο σε κύβους

1 φύλλο δάφνης

Κλείστε το καθένα από φρέσκο θυμάρι, μαντζουράνα και ρίγανη

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) λάδι

2 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες

500 Ml (2 γ) κόκκινο κρασί

Preparation

Κόψτε το περιττό λίπος από το κρέας.

Τοποθετήστε το κρέας σε αεροστεγές δοχείο.

Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το κρέας στο δοχείο.

Κλείστε το δοχείο και βάλτε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα, γυρίζοντας περιστασιακά.

Μέθοδος καπνίσματος:

Αφαιρέστε από τη μαρινάδα και στεγνώστε τα.

Κρατήστε τη μαρινάδα για πιθανή χρήση αργότερα ως σάλτσα.

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους περίπου 100°C (220°F).

Τοποθετήστε το ψητό σε μια λαδωμένη σχάρα καπνιστών στο πάνω μισό του Bradley Smoker.

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Special Blend, καπνίστε/μαγειρέψτε για 7 – 8 ώρες ή έως ότου ένα στιγμιαίο θερμόμετρο δείξει 65°C (150°F).

Για να εξυπηρετήσει:

Αφήστε το να σταθεί 10 λεπτά πριν το χαράξετε. Απολαύστε το με παραδοσιακά ψητά μοσχαρίσια γεύματα, όπως ψητές πατάτες, την πλούσια σάλτσα λαχανικών μας, το ραπανάκι και την πουτίγκα Γιορκσάιρ. Υπέροχο σε χοντρές φέτες για σάντουιτς την επόμενη μέρα!

Ειδικός
Μείγμα

Special Blend Bisquettes για Bradley Smokers

Ειδικά δημιουργημένο για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο και συνδυάζεται καλά με πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now