Smoked Brisket and Bean Chili Recipe

Καπνιστό Στήθος και τσίλι φασολιών Συνταγή



Ιδανικό για εκείνες τις κρύες μέρες όταν όλα όσα θέλετε είναι ένα πλούσιο φαγητό άνεσης. Αυτό το καπνιστό στήθος και το τσίλι φασολιών είναι ένα γεύμα ενός dish που θα ικανοποιήσει όλους. Χρησιμοποιήστε τα υπολείμματα καπνιστού στήθους, αν έχετε μερικά.

Ingredients

1 κουταλιά της σούπας λάδι

1 μέτριο κρεμμύδι - κομμένο σε κύβους

3 κοτσάνια σέλινου - κομμένα σε κύβους

1 κόκκινη πιπεριά - ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους

2 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες

2 ½ φλιτζάνια καπνιστό ψαρονέφρι - κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 28 Οζ. κονσέρβα ντομάτες σε κύβους

3 κουτιά λευκά φασόλια - ξεπλυμένα και στραγγισμένα

1 Φλιτζάνι φρεσκοκομμένο καφέ

3 κουταλιές της σούπας τσίλι σε σκόνη

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

Preparation

Ζεσταίνουμε λάδι σε μέτρια φωτιά σε ολλανδικό φούρνο ή μεγάλη κατσαρόλα.

Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλινο, την πιπεριά και το σκόρδο στον ολλανδικό φούρνο και τηγανίστε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Προσθέστε καπνιστό ψαρονέφρι και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά για περίπου 5-7 λεπτά.

Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε με ένα καπάκι.

Αφήνουμε το τσίλι να σιγοβράσει για 90 λεπτά.

Σερβίρετε ζεστό.

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα