Smoked Beef Cheeks on a Brioche Bun Recipe

Καπνιστό Βόειο κρέας Σε μια συνταγή Brioche Bun



Αν σας αρέσει η πλούσια ογκώδη γεύση που έρχεται με μπάρμπεκιου, τότε είστε μέσα για μια απόλαυση με καπνιστά μάγουλα βοείου κρέατος - όλα τα καπνιστή και χυμώδη γεύση με μόνο το ένα τρίτο του χρόνου μαγειρέματος!

Ingredients

Μοσχαρίσια μάγουλα

Αλας

Μαύρο πιπέρι

Ψωμάκι Brioche

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Προαιρετικός:

Μπισκότα από ξύλο Hickory

Preparation

Αλατοπιπερώνετε τα μοσχαρίσια μάγουλα με άφθονο αλάτι και μαύρο πιπέρι.

Τοποθετήστε τα μοσχαρίσια μάγουλα στο καπνιστή και καπνίστε τα στους 250°F ή στους 120°C για 2 ώρες. Προαιρετικός: χρησιμοποιήστε μπισκότα hickory για μια επιπλέον γεύση καπνού.

Μετά από 2 ώρες, τοποθετήστε τα μοσχαρίσια μάγουλα σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και σκεπάστε το με μια στρώση αλουμινόχαρτου.

Τοποθετήστε ξανά το ταψί με αλουμινόχαρτο στον καπνιστή για επιπλέον 2 ώρες στους 250°F ή 120°C.

Αφήστε τα μοσχαρίσια μάγουλα να ξεκουραστούν για 30 λεπτά πριν τα τρίψετε.

Σερβίρουμε με ένα φρυγανισμένο ψωμάκι μπριός και από πάνω το κρέας με σάλτσα μπάρμπεκιου.

Συνταγή από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now