Pepper Crusted Smoked Sirloin Tip Roast

Το πιπέρι καπνιστό καπνιστό Ψητό άκρο φιλέτο Συνταγή



Το καπνιστό ψητό ψητό άκρο του σίλο δεν είναι μια εύκολη περικοπή κρέατος για να μαγειρέψει. Αυτή η περικοπή δεν είναι δαπανηρή, αλλά δεν είναι τόσο τρυφερή όπως και άλλα ψητά. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να το καπνίσετε χαμηλά και να αργή για να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο δείπνο.

Ingredients

1 ψητό φιλέτο (περίπου 2½ έως 3 κιλά)

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1½ κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χοντρό μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι

Μπισκότα Bradley Flavour – Premium Hunter's Blend

Preparation

Τρίψτε το ελαιόλαδο σε όλο το ψητό κόντρα φιλέτο.

Φτιάξτε το καρύκευμα ανακατεύοντας τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μικρό μπολ.

Τρίψτε το καρύκευμα σε όλο το ψητό.

Ρυθμίστε το καπνιστή σας στους 250°F χρησιμοποιώντας Premium Hunter's Blend Bisquettes ή άλλο μπισκότο της επιλογής σας.

Τοποθετήστε το ψητό σε μια σχάρα καπνιστών και καπνίστε για περίπου 2½ – 3 ώρες, ή μέχρι να γίνει μέτρια, με εσωτερική θερμοκρασία 145°F.

Αφαιρέστε το ψητό από το καπνιστή και αφήστε το να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Κόβουμε και σερβίρουμε.

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα

του Hunter
 Μείγμα

Hunters Blend Bisquettes για τον Bradley Smoker

Εμπλουτίζουμε με δεντρολίβανο, θυμάρι και μαύρο πιπέρι το ζευγάρι μπισκότων σφενδάμου με κρέας κυνηγιού, πουλερικά, ψάρι, αρνί, μοσχάρι και λαχανικά.

Shop Now