Το πιπέρι καπνιστό καπνιστό Ψητό άκρο φιλέτο Συνταγή
Το καπνιστό ψητό ψητό άκρο του σίλο δεν είναι μια εύκολη περικοπή κρέατος για να μαγειρέψει. Αυτή η περικοπή δεν είναι δαπανηρή, αλλά δεν είναι τόσο τρυφερή όπως και άλλα ψητά. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να το καπνίσετε χαμηλά και να αργή για να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο δείπνο.
Ingredients
1 ψητό φιλέτο (περίπου 2½ έως 3 κιλά)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1½ κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χοντρό μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
Μπισκότα Bradley Flavour – Premium Hunter's Blend
Preparation
Τρίψτε το ελαιόλαδο σε όλο το ψητό κόντρα φιλέτο.
Φτιάξτε το καρύκευμα ανακατεύοντας τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μικρό μπολ.
Τρίψτε το καρύκευμα σε όλο το ψητό.
Ρυθμίστε το καπνιστή σας στους 250°F χρησιμοποιώντας Premium Hunter's Blend Bisquettes ή άλλο μπισκότο της επιλογής σας.
Τοποθετήστε το ψητό σε μια σχάρα καπνιστών και καπνίστε για περίπου 2½ – 3 ώρες, ή μέχρι να γίνει μέτρια, με εσωτερική θερμοκρασία 145°F.
Αφαιρέστε το ψητό από το καπνιστή και αφήστε το να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Κόβουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα
του Hunter
Μείγμα
Εμπλουτίζουμε με δεντρολίβανο, θυμάρι και μαύρο πιπέρι το ζευγάρι μπισκότων σφενδάμου με κρέας κυνηγιού, πουλερικά, ψάρι, αρνί, μοσχάρι και λαχανικά.
Shop Now