Smoked Sloppy Joes Recipe
Smoked Sloppy Joes are simple sandwiches that are a comfort food favorite. Smoking the ground beef and adding a basic sauce makes this simple dish even more tasty!
Ingredients
1 λίβρα μοσχαρίσιο κιμά
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
½ κρεμμύδι - ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 Φλιτζάνι ντομάτες σε κονσέρβα
¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας Dijon
1 κουταλιά της σούπας Worcestershire
1 κουταλάκι του γλυκού καγιέν
Αλάτι & πιπέρι για γεύση
4 ψωμάκια
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μεσκίτι
Preparation
Ζεσταίνουμε λάδι σε μαντεμένιο τηγάνι.
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον κιμά μέχρι να ροδίσει το κρέας.
Ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Προθερμάνετε το καπνιστή στους 200°F-250°F με μπισκότα Mesquite και τοποθετήστε ένα ταψί από χυτοσίδηρο στο καπνιστή.
Καπνίζετε για 1 ½ – 2 ώρες και σερβίρετε ζεστό στα αγαπημένα σας ψωμάκια.
Της Λένας Κλέιτον
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now