Flaken Cut Smoked Short Ribs

Καπνιστή νιφάδα Κοντά πλευρά Συνταγή



Να είστε έτοιμοι να διπλασιάσετε ... ακόμη και τριπλασιάστε αυτή τη συνταγή. Νομίζω ότι περνούσα 4 λίβρες από τις πλευρές του βοείου κρέατος αυτή την τελευταία φορά που το έκανα. Είναι σοβαρά καλό. Πάρτε τα ελαστικά παντελόνια, θα είναι βρώμικο!

Ingredients

Θα κάνω τη μαρινάδα για μια απλή μερίδα βοείου κρέατος 1 -2 κιλών. Πολλαπλασιάστε όσο προχωράτε!

1” Φρέσκο τζίντζερ - τριμμένο

2 σκελίδες φρέσκο σκόρδο - τριμμένο

2 Πράσινα κρεμμυδάκια - ψιλοκομμένα

¾ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

½ Φλιτζάνι ξύδι από κρασί ρυζιού

1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο

 Φλιτζάνι Καστανή Ζάχαρη

1/4 φλιτζάνι λευκό κρασί

2 κουταλάκια του γλυκού καυτερή σάλτσα (όπως σριράτσα)

Σουσάμι και πράσινο κρεμμύδι για γαρνίρισμα

Ή προσθέστε ένα τσουρέκι και κάντε το Bahn Mi!

Preparation

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Σε μια σακούλα με φερμουάρ, προσθέστε τα παϊδάκια σας και ρίξτε τη μαρινάδα. Πιέστε τον αέρα και κλείστε. Δώστε του μερικά squishes και φροντίστε να μπει πολύ καλά στο κρέας. Αφήστε το να μαριναριστεί για τουλάχιστον 4 ώρες ή έως και όλη τη νύχτα!

Ξεκινήστε το Bradley Smoker και φτάστε στο 225ºF (107ºΓ) με μπισκότα μπύρας ή Hickory. Αφαιρέστε τα παϊδάκια και τρίψτε τα με τα δάχτυλα καθαρά, αφήνοντάς τα σε μια υγρή επικάλυψη. Κρατάμε τη μαρινάδα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 4-5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Κρατήστε για το τέλος. Τοποθετήστε τα Ribs σε μια σχάρα και βάλτε τα στο καπνιστή. Αφήστε να καπνίσει για 30 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία είναι 125ºF (52ºΝΤΟ).

Μόλις τελειώσει το κάπνισμα, θα μπορούσατε να τα φάτε από εκεί. Ή θα μπορούσατε να το ανεβείτε λίγο…

Εάν διαθέτετε ψησταριά, αφήστε το να το ζεστάνετε όσο πιο ζεστό γίνεται. Θα τα ψάξουμε γρήγορα για να προσθέσουμε αυτό το λίγο επιπλέον! Μόλις προθερμανθεί το γκριλ, τοποθετήστε τα παϊδάκια στο μπάρμπεκιου και ψήστε την πρώτη πλευρά για 2-3 λεπτά. Οχι τόσο μακριά. Γυρίστε τα παϊδάκια και συνεχίστε το ψήσιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαρινάδα που περίσσεψε τώρα για να αλείψετε το βόειο κρέας. Προσθέτει λίγο κάτι ακόμα.

Αναποδογυρίστε ξανά, για 30 δευτερόλεπτα, και αφαιρέστε το από τη σχάρα! Γαρνίρετε και αρχίστε να τρώτε τον εαυτό σας μη ελκυστικό.

Απολαμβάνω!

Συνταγή από: Κόρι Γουόλμπι

Μπύρα
Ξύλο

Μπισκετάκια μπύρας για Bradley Smokers

Μπισκετάκια μπύρας για καπνιστό φαγητό με έγχυση λυκίσκου. Ιδανικό για μοσχάρι, κοτόπουλο, παϊδάκια ή λουκάνικο.

Shop Now