Smoked Cheesy Venison Sticks

Καπνιστό τυρώδες Κρέας ελαφιού Ραβδί



Απλώς θέλω να μοιραστώ τη συνταγή snack snack snack του καπνιστού τυριού μαζί με κάποια βοήθεια από το παλιό παλιό κ. Bacon και το Hi Mountain Spice Kit. Για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τυρί αντί για υψηλή θερμοκρασία, αρκεί να μην ρυθμίσετε τον καπνιστή σας για να περάσετε πάνω από 190 μοίρες. Θυμηθείτε ότι το τυρί υψηλής θερμοκρασίας είναι ακριβό. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι δύσκολο να πράγματα, αλλά δεν το σκέφτηκα. Χρησιμοποίησα ένα Gander Mountain 5# Vertical Stuffer και είναι πολύ πιο εύκολο αν έχετε κάποια βοήθεια. Έχω πακέτο κενού και τα βάζω στο ψυγείο για να απολαύσετε όποτε. Μπορώ να σας πω ότι παραμένουν καλά για 4 μήνες στο ψυγείο. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν διαρκούν περισσότερο, επειδή τρώγονται σύντομα στο σπίτι μας. Ελπίζω να δοκιμάσετε κάποια στιγμή στο επόμενο (ή πρώτο) κάπνισμα.

Ingredients

8 κιλά ελαφιού

2 κιλά αυθεντικό μπέικον Kunzler (αλάτι, ζάχαρη, φωσφορικό νάτριο, ερυθορβικό νάτριο, νιτρώδες νάτριο)

Ανακατέψτε και τα δύο μέσω ενός μύλου κρέατος

4 πιπεριές jalapeño (χωρίς σπόρους) ψιλοκομμένες

16 ουγκιές από το αγαπημένο σας τριμμένο τυρί (σε ξεχωριστό μπολ)

2 1/2 φλιτζάνια νερό

2,5 κουταλάκια του γλυκού καρυκεύματα hi Mountain ανά ΠΟΥΝΤΑ = 20,5 κουταλάκια του γλυκού

2 κουταλάκια του γλυκού hi Mountain cure ανά ΠΟΥΝΤΑ = 20 κουταλάκια του γλυκού

Preparation

Ρίχνουμε το διαλυμένο υγρό μείγμα πάνω από το κρέας και ανακατεύουμε.

Πράγματα σε περίβλημα κολλαγόνου

Τοποθετήστε στο ψυγείο από 4 ώρες έως 24 ώρες (υπάρχει περισσότερο από αρκετή θεραπεία για να επιτρέπεται το άμεσο κάπνισμα)

Μαγείρεμα/Κάπνισμα:

Αφήστε τα μπαστούνια να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου

Ρυθμίστε το Bradley digital στους 130 βαθμούς Φ (54,4 C) και αφήστε τα μπαστούνια να στεγνώσουν για 2 ώρες στο ντουλάπι (χωρίς μπολ με νερό)

Ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 145 έως 150 F (62,8 C έως 65,5 C) και ξεκινήστε το κάπνισμα με μπισκότα κεράσι για 2 ώρες (με ένα μπολ με νερό)

Ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 160 F (71,1 C) και μαγειρέψτε για άλλες 2 ώρες

Ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 170 F (76,7 C) στους 180 F (82,2 C)

Τοποθετήστε τον αισθητήρα του θερμομέτρου σας στο επάνω 1/3 ενός σνακ στικ (όχι πολύ ψηλά και όχι πολύ χαμηλά)

Συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να πάρετε μια ένδειξη 155 F (68,3 C).

Σε εκείνο το σημείο, τραβήξτε τα και αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για 1-2 ώρες (θα συνεχίσει το μαγείρεμα στους 160F).