Smoked Duck With Apple Old Cheddar And Mixed Greens Salad

Καπνιστό Πάπια με Apple Old Cheddar Και μικτή σαλάτα χόρτων



Δοκιμάστε αυτήν την καπνιστή πάπια με μήλο, επιπλέον παλιό cheddar και μικτή πράσινη σαλάτα. Είναι ένας υγιής και νόστιμος τρόπος για να τρώτε λαχανικά. Αφού καπνίζετε τα στήθη της πάπιας, δεν αφήνονται πολλά να κάνουν. Απλά πετάξτε το κρέας με κύβους σε ένα μεγάλο μπολ και τοποθετήστε μερικά μικτά χόρτα σε ένα πιάτο. Κορυφή με σέλινο, μήλα, κρεμμύδια και τσένταρ. Ψεκάστε με σαλάτα πριν το σερβίρετε.

Ingredients

2 Στήθη πάπιας χωρίς κόκαλα

6 φλιτζάνια ανάμεικτα χόρτα

3 Κοτσανάκια σέλινου, κομμένα σε φέτες

2 Μήλα (βασιλικό γκαλά, κόκκινα νόστιμα), πολτοποιημένα και κομμένα σε κύβους

1 γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 φλιτζάνι πολύ παλιό τσένταρ, κομμένο σε κύβους ½”.

½ φλιτζάνι ντρέσινγκ σαλάτας (γλυκό κρεμμύδι ή παπαρουνόσπορος)

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Κεράσι, σφενδάμι, πεκάν ή άλλα φρουτώδη ξύλα

Preparation

Τοποθετήστε τα στήθη πάπιας σε μια σχάρα καπνιστών.

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 250°F χρησιμοποιώντας γεύσεις κερασιού, πεκάν, σφενδάμου ή άλλες γεύσεις μπισκότων της επιλογής σας.

Καπνίζετε την πάπια για περίπου 2½ – 3 ώρες ή μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος να φτάσει τους 150°F.

Βάζουμε την πάπια στο ψυγείο να παγώσει. Μόλις κρυώσει, ξεφλουδίστε το δέρμα και κόψτε σε μικρούς κύβους.

Συναρμολογήστε τη σαλάτα βάζοντας μερικά ανάμεικτα χόρτα σε ένα πιάτο. Συμπληρώστε με σέλινο, μήλα, κρεμμύδια, τσένταρ και πάπια σε κύβους. Περιχύστε με ντρέσινγκ σαλάτας.

Σερβίρισμα.