Πώς να φτιάξετε το Maple Chipotle Κρέας ελαφιού Καπνιστό λουκάνικο
Αυτή η νόστιμη και γευστική συνταγή καπνιστού λουκάνικου θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα.
Ingredients
Σπιτικό καρύκευμα
5-6 μπισκότα
20% Χοιρινή κοιλιά
Πίσω πόδι ελαφιού λευκής ουράς
Preparation
Πάρτε το ελάφι σας και κόψτε το σε μικρά κομμάτια.
Συνεχίστε να πάρετε τη χοιρινή σας κοιλιά και να την κόψετε σε μικρά κομμάτια, συνεχίστε να ανακατεύετε το ελάφι και τη χοιρινή κοιλιά μαζί σε ένα μπολ.
Πασπαλίστε τη σπιτική σας σάλτσα πάνω από τα κομμάτια σας και βάλτε την σε ένα μύλο.
Τοποθετήστε το μείγμα του κιμά σας σε μια θήκη.
Αφήστε το λουκάνικο σας να μαριναριστεί για μια ολόκληρη μέρα.
Μετά την επόμενη μέρα, προσθέστε τα μπισκότα σας στο καπνιστή Bradley P-10 και βάλτε το λουκάνικο σφενδάμου για 90 λεπτά στους 250ºF (121°C).
Μόλις τελειώσουν τα 90 λεπτά, βγάλτε το λουκάνικο σας και απολαύστε!
Συνταγή από: HuntChef