Smoked Hot Sausage Recipe

Καπνιστό Ζεστό λουκάνικο Συνταγή



Αυτή η συνταγή είναι για ένα 50#, για 25# περικοπή σε 1/2 για ελάφια & elk.

Ingredients

30# Από άπαχο ελάφι, άλκες ή άλκες

15# χοιρινά γλουτά της Βοστώνης (BNLS)

2,5# Από χοιρινό λίπος στην πλάτη. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό!»

Το καρύκευμα:

0,50 Κοσέρ σαλ

0,25 Χοντροτριμμένο πιπέρι. Εάν δεν μπορείτε να αλέσετε το δικό σας, ελέγξτε το τοπικό παντοπωλείο σας.

0,15 Σκόρδο Αλάτι

0,16 Τριμμένο κόκκινο πιπέρι

0,08 Λευκό πιπέρι

0,24 πιπέρι καγιέν

Η πάπρικα είναι μια επιλογή (θα προσθέσει χρώμα και γεύση)

Preparation

Αλέστε το άγριο κρέας και το χοιρινό σας μαζί φροντίζοντας να τα συνδυάσετε καλά.

Ανακατέψτε όλα τα ξηρά καρυκεύματα σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης.

Στη συνέχεια, προσθέστε 3 φλιτζάνια ζεστό νερό στο στεγνό μείγμα σας. Ανακατέψτε καλά! (Επιλογή: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υγρός καπνός 4 o/z ανά 50 # κρέας.)

Προσθέστε το μείγμα στο κρέας και ανακατέψτε καλά, αλέστε ξανά το μείγμα.

Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ψυγείο για 4 μέρες.

Μπορείτε να γεμίσετε αυτό το λουκάνικο σε περιβλήματα γουρουνιού ή πρόβατα.

  • Για τα περιβλήματα από γουρούνια, καπνίστε / μαγειρέψτε τα για 6 ώρες.
  • Για κουκούλες προβάτων καπνίστε/μαγειρέψτε τα για 2,5 – 3,5 ώρες.